Росія намагається зламати опір України – міноборони РФ заявило про масштабний наступ

27.02.2022, 00:10 Переглядів: 7 050

 

Збройні сили РФ отримали наказ розвивати наступ у всіх напрямках - нібито через відмову України від переговорів із Росією

Путін у суботу, 26 лютого, наказав розширити військовий наступ в Україні. Збройні сили Росії отримали наказ «розвивати наступ у всіх напрямках». Про це заявили в міністерстві оборони РФ. Офіційний представник міноборони РФ Ігор Конашенков обґрунтував це тим, що Україна нібито відмовилася від переговорів із Росією. Тим часом українське керівництво спростувало твердження Кремля про те, що воно відмовилося від мирних переговорів з Росією. Радник президента України Михайло Подоляк звинуватив російський уряд у брехні.

- Їхні коментарі про те, що ми нібито відмовилися від переговорів, - це просто частина їхньої тактики, - заявив Подоляк.

За його словами, Москва має намір завести переговори в безвихідь ще до їхнього початку. Подоляк закликав до того, щоб переговори ґрунтувалися на «здоровому глузді» та проходили так, «щоб можна було напрацювати чесне рішення» на користь українців та державності України.

Подоляк також розкритикував заяву Кремля про те, що Росія призупинила наступ у п'ятницю ввечері у зв'язку з очікуваними переговорами. Як він заявив, реальність показала, що це брехня.

- Бої були жорстокими, за максимальної інтенсивності. Саме тому, що президент Зеленський категорично не сприймає будь-які неприйнятні для України умови та ультиматуми. Тільки повноцінні переговори, - наголосив радник президента України Михайло Подоляк.

В той же час, представник Міністерства оборони США оцінив, що Москва вже перекинула в Україну більше ніж половину з понад 150 тисяч військовослужбовців, які вона стягнула до кордонів України перед вторгненням. Про це в суботу заявив високопоставлений чиновник з сектору оборони США.

Сполучені Штати вважають, що збройні сили РФ деморалізовані рішучим опором захисників України та ненавистю до окупантів з боку громадян України. «Легкої прогулянки» не вийшло.

Це змушує Москву вводити в Україну все більше і більше військ. Він додав, що рішучий український опір сповільнив наступ російської армії. 

Отже, наступна ніч стане вирішальною.

Віремо у Збройні сили України! Слава Україні!

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх