Резніков заявив про зламані плани Кремля та сказав, як наблизити кінець серійного вбивці Путіна

25.02.2022, 12:45 Переглядів: 2 392

Українцям вдалося зламати плани російських окупантів. Про злочини Путіна та російських військових має дізнатися весь світ

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці заявив Міністр оборони України Олексій Резніков. Збройні сили відбивають повномасштабну атаку російського ворога впродовж 30 годин.

- Завдяки героїзму наших захисників і захисниць Україна вистояла першу, найскладнішу добу. Окупанти понесли суттєві втрати.
Сьогодні ми будемо сильнішими. Адже тисячі людей приєднуються до лав Сил територіальної оборони і готові давати відсіч ворогу, - написав Резніков.

Він додав, що «тільки у Києві вже 18 тисяч автоматів та відповідний боєкомплект, які вже роздано і продовжують роздаватися бійцям Сил ТрО».

За словами міністра оборони, кількість «бажаючих долучитись до лав Сил територіальної оборони та зі зброєю в руках зупиняти російських окупантів зростає, а зброя надходить ще».

Міністр розповів про запеклі бої у різних областях та відбиті території та наголосив на ще одному важному завданні.

- Тепер важливо знищити морок брехні, який створює Кремль. І це буде кінцем серійного вбивці і ґвалтівника, який атакує сусідів, – заявив міністр оборони.

Олексій Резніков наголосив, що потрібно донести до світу й громадян Росії інформацію про обстріли російськими військами мирних міст, убивства цивільних, зокрема жінок та дітей.

- Усі, хто мовчить, стають спільниками вбивць, – додав глава Міноборони України.

Він пояснив, що на офіційних ресурсах і сторінках у соцмережах Міноборони, Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ… публікуються докази злочинів російських окупаційних військ.

- Беріть ці факти і поширюйте їх через соцмережі. В першу чергу – серед російських користувачів. Щоб громадяни РФ бачили, що вони підтримують. Важливо поширити згадані факті в італійському, німецькому та угорському медіапросторі, а також серед журналістів та посадових осіб європейських країн. Усі, хто знає відповідні мови – ви наша зброя. Маємо продемонструвати світу, що таке тотальна оборона. І що наш народ не здолати, - додав міністр оборони.

Ми обов’язково переможемо!

Слава нашим захисникам і захисницям!

Слава Україні!

 

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх