Міста-побратими підтримали Кременчук та Україну в боротьбі за незалежність

25.02.2022, 12:59 Переглядів: 2 112

 

Крім моральної підтримки готові надати й матеріальну допомогу

Міста-побратими Кременчука з різних країн світу разом з Україною та Кременчуком. Про це повідомив президент Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку Андрій Мельник. Міста-побратими готові надати медикаменти та генератори. 

З п’ятої години ранку телефон розривався – приймав повідомлення по вайберу, вацапу, сигналу тощо… Перший телефонний дзвінок о шостій телефонував друг з Індонезії, потім – дзвінки з Литви, Польщі, Туреччини, Болгарії, Словаччини, Казахстану… «Як ви там? Тримайтеся! Ми з Вами! Ми з Україною! Чи ми можемо допомогти?», говорили друзі. І так протягом всього дня. Друзі не тільки висловлювали підтримку, що само по собі важливо. Практично всі пропонували допомогу, - повідомив Андрій Мельник. 

На майдані перед Алітуським театром зібралися містяни. Горіли вогнища, майоріли прапори Литви і України. Литовці підтримують Україну. За домовленістю з Почесним консулом України в Бидгощі паном Кшиштофом Сікорою в самому центрі міста – Старому Ринку відбулася громадянська акція «Солідарність з Україною». У знак солідарності з Україною на Старому ринку майоріли прапори України, Польщі, Бидгощі. Університетський міст підсвічено синім і жовтим кольором

- Президент міста Рафал Брускі сьогодні зранку надіслав листи підтримки міським головам міст-партнерів: Кременчука та Черкас.
У листах були слова підтримки та бажання допомогти у цей важкий для українських друзів час. Керівництво Бидгощі очікує інформацію, що потрібно українським партнерам. Перша надана нами, за дорученням мера Віталія Маленького, інформація свідчить, що це - медичні препарати, генератори. Ми звернулись до ряду посольств та міст-побратимів, - додав Андрій Мельник. 
Автор: Альона Душенко Джерело фото: Андрій Мельник
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх