Керівник Кременчуцької районної військової адміністрації закликав зберігати спокій

25.02.2022, 10:20 Переглядів: 5 226 Коментарів: 1

 Не панікувати, усе в районі працює в штатному режимі

Очільник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік сьогодні вранці провів брифінг для журналістів. Він повідомив, що згідно указу президента по всій Україні створені військові адміністрації. Кременчуцька військова адміністрація тісно взаємодії з територіальною громадою у вирішенні усіх питань життєзабезпечення району.

Минула ніч в районі пройшла спокійно, порушень комендантської години не зафіксовано. Сьогодні буде виданий наказ керівника військової адміністрації, який визначить особливості режиму комендантської години у районі. Зокрема, пересування у нічний час можливо лише за наявності перепустки, які будуть видавати голови Об'єднаної територіальної громади.
Олег Лєднік закликав мешканців району не панікувати та зберігати спокій. У разі виявлення якихось позначок на місцевості чи підозрілих предметів, повідомляти в СБУ або поліцію 102.

Уся критична інфраструктура району працює в штатному режимі і взята під охорону. У районі розгорнута система тероборони. Бажаючи записатись до батальйону тероборони можуть звертатися до Кременчуцького ТЦК та СП.

Підвальні приміщення будинків, які будуть використовуватись в якості укриттів - відкриті та готуються до прийому людей.

На питання журналістів щодо будівництва моста Лєднік відповів, що воно тимчасово призупинено, а всі будівельні обєкти та техніка взяті під охорону. У районі проводиться мобілізація визначених категорій оперативного резерву.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

601
25 лютого 2022 10:44

Хочеться відмітити, що поки в місті безпечно, то не потрібно гальмувати економіку. Вона має працювати, тобто повинна йти торгівля, повинні надаватись послуги, а гроші не лише витрачатись, а і зароблятись


7 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх