Пригоди червоного ведмедика: ТЪ побував на майстер-класі з живопису Оксани Бойко (уточнено)

2.11.2020, 12:02 Переглядів: 3 581

 
Навчитися малювати може кожен

30 жовтня о 14.00 у Кременчуцькій художній галереї відбувся майстер-клас з малювання аквареллю, організований Оксаною Бойко. Моделлю став один з найкращих витворів хендмейду Яніни Ковган - червоний ведмедик «Тедді».


 


В центрі уваги була Оксана Бойко - організатор курсу акварелі і автор книги «Моя історія життя. Щоденник ведмедика Тедді», у якій йдеться про повсякденні пригоди одного ведмедя. Оповідачем у ній виступає плюшевий ведмедик, який розказує історію своїх іграшкових «побратимів».

 


Книгу можна вважати документальною, адже в ній охоплюється весь період існування друзів-ведмедів, виготовлених для малюків. Придбати її можна за 300 гривень особисто в авторки (можна, наприклад, написати їй у Facebook), а також книга доступна в дитячих бібліотеках міста. 


 


Також презентувалися роботи Уляни та Яніни Ковган, їх авторські роботи, деякі листівки намальовані під час проходження курсу акварелі. Уляна Ковган створює листівки, зображаючи ведмедиків ручної роботи своєї матері Яніни. В вересні відбувся Київський фестиваль «Модна лялька», на якому Яніна Ковган презентувала своъ роботи, всі ілюстрації для листівок були створені Оксаною Бойко за особистими домовленостями між нею та Яніною. Наступним кроком буде показ робіт у німецькому місті Мюнстер.


 


Тепер настала черга нових охочих приміряти на себе роль художника. На майстер-клас прийшло близько десятка людей, в основному - діти. Їм Оксана Бойко наочно показувала, як малювати чудернацьких перчиків-ведмедиків. 

 

Наприкінці директорка галереї висловила подяку організаторам проєкту ПРОМІС і заявила, що збирається продовжувати допомогу тим, хто прагне творити. «ArtElf» знаходиться за адресою Першотравнева, 1.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Артем Кравченко, Богдан Волошко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх