Жах екоактивістів: у магазинах овочі та фрукти фасуватимуть у пакети

2.04.2020, 11:19 Переглядів: 6 870 Коментарів: 3

 

Відзавтра кременчужани на лавках побачать овочі та фрукти пофасовані у пакети

У Кременчуці відзавтра, 3-го квітня, овочі та фрукти на прилавках магазинів будуть пофасовані у пакети. Про це заявив міський голова Кременчука Віталій Малецький на засіданні оперативного штабу.


У деяких містах у відділах овочів та фруктів стоїть спеціальна людина, яка накладає овочі та фрукти у пакети. У нас вирішили упаковувати овочі одразу у пакети. Дорогі овочі та фрукти, типу граната/авокадо будуть упаковані поштучно, інші - на вагу.


- Я підходжу до вітрини, де лежать мандарини. Починаю перебирати... цей мені не подобається, беру інший, чхнув... поклав наступний. Щоб такого не було - пофасувати все по кілограму, - зауважив мер. - Через руки, через контакт, перебирання овочів та фруктів передається інфекція. Для покупців це впевненість, що він не принесе інфекцію додому.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
2 квітня 2020 14:27

А для продавцов можна набросать в пакет любые, в том числе и немного порченные фрукты и овощи. Рабораться непросто! НО правда, без инфекции!



А для продавцов можна набросать в пакет любые, в том числе и немного порченные фрукты и овощи. Рабораться непросто! НО правда, без инфекции!


21 0
0
2 квітня 2020 15:34

То у нас мер жрет мандарины килограмами,у него зарплата мешками,а если мне 2 мандарина нужно,нахрена мне килограм? к тому же все в масках ходят в магазине,типа я специально сниму маску чтобы на мандарины чихать?..скорей бы этого *** убрали


21 1
0
2 квітня 2020 18:43

Уже напоминает анекдот: У врача. Вам необходимо бросить пить и курить и никаких излишеств! -Но я не пью и не курю, примерній семьянин. - Мясного, жирного нельзя! - Но я вегетарианец. - Ну хоть что то вы любите? - Да, картошку... - Так вот: с завтрашнего дня я вам запрещаю есть картошку!


11 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх