П'яні жарти: кременчужанин повідомив, що повернувся з Італії та хворий на коронавірус

17.03.2020, 07:35 Переглядів: 5 050 Коментарів: 5

 

Тепер за свій жарт він відшкодує вартість виклику швидкої допомоги та витрачених матеріалів

16 березня заступник начальника управління охорони здоров'я Кременчука Людмила Пономаренко під час засідання надзвичайної протиепідемічної комісії у мерії розповіла про те, що у Кременчуці зафіксований перший хибний виклик, який стосується коронавірусної інфекції.


Нетверезий кременчужанин зателефонував на лінію «103» о 5.30 у неділю, 15 березня. Він повідомив, що виявив у себе симптоми захворювання COVID-19. Також він додав, що перебував в Італії, і нещодавно повернувся назад в Україну.


Бригада швидкої допомоги швидко зреагувала: виїхала на виклик у засобах індивідуального захисту та доправила чоловіка каретою «швидкої» до інфекційного відділення лікарні інтенсивного лікування. Там його прийняли медики, які почали проводити медичний огляд пацієнта.


У цей момент він заявив:

- Я пожартував. Я хотів перевірити готовність міста Кременчука щодо надання медичної допомоги пацієнтам з COVID-19. Я бачу, що ви готові. Дякую, до побачення.


Після цього жартівник просто повернувся та попрямував додому.


- Шановні жителі міста Кременчука, перш за все, ми звертаємося до вас з проханням зберігати спокій. Найбільший наш ворог — це не коронавірус, а це та паніка, яку ми поширюємо серед населення. Звертаюся до всіх жителів міста Кременчука, не сіяти паніку, не перевіряти на витривалість медичних працівників. Тому що медичні працівники для того, щоб надавати медичну допомогу, а не для того, щоб брати участь в шоу, виставах і т.д., - прокоментувала прикрий випадок Людмила Пономаренко.


Мер Віталій Малецький зазначив, що цю ситуацію в індивідуальному порядку відпрацювали правоохоронці – вони провели профілактичну бесіду з жартівником-недопацієнтом. Планується винести дане питання на адмінкомісію, і чоловік відшкодує вартість виклику швидкої медичної допомоги та тих матеріалів, які були витрачені.


Також він додав, що у медиків зараз багато серйозної роботи, а тут на кілька годин від процесу була відірвана бригада швидкої допомоги і ті фахівці, які приймали пацієнта. Медичних працівників готували спеціально для випадку реальної загрози, а тому ресурси були задіяні не на те, на що вони потрібні, і були нанесені збитки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

1 457
17 березня 2020 07:44

камнями хоть закидали?


6 7
209
17 березня 2020 08:24

Идиотам нет покоя


19 1
1 177
17 березня 2020 08:25

Я считаю, что полиция обязана отреагировать и наказать шутника в назидание. Ну и чтобы другим не хотелось шутить... 


25 2
0
17 березня 2020 08:34

Тысяч, так, двадцаць штрафа впаять уроду, чтоб другим шутникам не до шуток было


21 1
181
17 березня 2020 18:27

департировать в италию и всё


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх