Два вилучення й в меншості Кремінь поступився Інгульцю

12.10.2019, 08:20 Переглядів: 3 064

  

Кременчужани зіграли останню домашню гру в Полтаві й взяли курс на стадіон Кремінь-Арена

11 жовтня футболісти Кременя зіграли у Полтаві з один із лідерів Першої ліги - Інгульцем. На жаль, через низку суперечливих рішень судів Кремінь залишився у меншості і як наслідок поступився Інгульцю.


«Кремінь» - «Інгулець» - 0:3 (0:0)
Голи: Фатєєв 74, Січенава 82, Ковальов 88

«Кремінь»: Будюк, Сидоренко, Зозуля, Гончаренко, Ченбай, Скоблов, Воронченко (Куць, 81), Недоля (Городенко, 69), Кошман (Масалов, 87), Павлик, Тарануха. Запасні: Олійник, Закорський, Козьбан, Єрмаченко, Удод. В.о. головного тренера: Володимир Прокопіненко

«Інгулець»: Шуст, Клименко (Кучеренко, 79), Мішуренко, Козак (Марчук, 86), Фатєєв, Павлов, Балан, Щедрий (Коваленко, 63), Січенава (Коробка, 85), Ковальов, Ігнатьєв (Елла Кен, 40). Запасні: Льопка, Лобода, Писко. Головний тренер: Сергій Лавриненко

 

Попередження: Гончаренко 19, Зозуля 30, 44, Недоля, 44

Вилучення: Зозуля 44 (друга жовтня), Городенко 77 (фол останньої надії)

 

Арбітр - Геннадій Серпутько (Одеса). Асистенти арбітра - Євген Гашков (Чернівці), Юрій Федорак (Івано-Франківськ). Четвертий арбітр - Олександр Садовий (Кременчук). Спостерігач арбітражу ФФУ - Валерій Лисакевич (Харків)



«Кремінь» перед матчем з «Інгульцем» поповнив 25-річний півзахисник Артем Недоля. Вихованець київського «Динамо», до анексії Криму грав за «Севастополь», де навіть зіграв єдиний матч у Прем'єр-лізі. Після розформування кримської команди влітку 2014 перейшов у донецький «Олімпік». 26 липня 2014 у грі з одеським «Чорноморцем» дебютував у Прем'єр-лізі у складі донеччан. Останній клуб Артема житомирське «Полісся», а до цього три сезони ровів за «Полтаву».


 

Артем Недоля на фото праворуч

 

Лазарет «Кременя» поповнили ще кілька гравців. До Євгена Мурашова приєдналися Дмитро Козьбан, Михайло Удод, Олександр Єрмаченко. Анатолій Масалов, який тільки набирає форму, зміг допомогти команді лише на останніх хвилинах.

 

Кременчуцька команда з перших хвилин почала нести загрозу воротам Богдана Шуста. З кутового від Вадима Воронченка Дмитро Зозуля головою пробив під поперечину, але сейв від голкіпера «Інгульця» Богдана Шуста врятував команду від пропущеного. Момент був у Ігоря Кошмана, проте воротар гостей прочитав удар. В «Інгульця» повз ворота пробив Мішуренко. Команди в боротьбі грали на рівних, навіть не відчувалася різниця команд в турнірній таблиці, а до моменту вилучення гравця «Кременя». У спірному моменті суддя показав жовту картку Дмитру Зозулі, яка стала другою за кілька хвилин. «Кременю» вдесятьох довелося догравати перший тайм. А ось «Інгульцеві» довелося робити передчасну заміну:на рівному місці травму зазнав Владислав Ігнатьєв, який невдало оступився. Владислав покидав поле на ношах аж до карети швидкої допомоги.


У другому таймі гості в більшості довго не могли пробити ворота Ореста Будюка. Поки на 74 хвилині гості не розіграли атаку: Мішуренко прострелив на дальню штангу Фатеєву, який відкрив рахунок в матчі - 0:1.


За кілька хвилин Олександра Городенка, який вийшов на заміну, вилучили з поля. Городенко та Січінава йшли прямою ногою в м'яч, проте арбітр вказав пряму нашому гравцеві залишивши «Кремінь» вдев'ятьох.


«Інгульцеві» вдалося реалізувати «подвійну більшість»: Січінава замкнув передачу Балана, а Ковальов прямим ударом збільшив перевагу - 0:3.


Тепер наступний матч з «Балканами» пропустять Зозуля та Городенко через дискваліфікацію. Сподіваємося, що з лазарету встигнуть відновитися хлопці й допоможуть команді у виїзному матчі.


«Було важко розкрити насичену оборону «Кременя»


Після дебюту за "Кремінь" Артем Недоля розповів, як потрапив у команду та що відчуває після повернення на стадіон "Локомотив" де зіграв три сезони за "Полтаву".

 

- Мені подзвонив один чоловік й запропонував поїхати в команду. Я погодився, адже хочу грати в футбол. 


З приводу гри не хочу багато говорити, той хто бачив гру і хоч трохи розбирається в футболі, все зрозуміє. Можу сказати, що до видалення гра була рівна.

 

Повернутися в Полтаву і після довгого часу зіграти на рідному стадіоні, якщо так можна сказати - це відмінно і дуже емоційно. Я радий, що я знову в футболі. Але не радий тому, що команда програла.


Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко поділився своїми враженнями після гри з «Кременем»:

 

- Гра вийшла важкою для нас. Ми налаштовували хлопців, що гра буде важкою, суперник свої крайні матчі проводить достатньо агресивно: у грі з «Оболонню», де поступилися з рахунком – 1:0, «Кремінь» виглядав достатньо непогано. Ми хвилювалися, що хлопці десь після гри з лідером «Оболонню» не зможуть перелаштуватися. Як показала гра – гравці вийшли вмотивовані. У першому таймі не вдавалося забити перший м’яч. Моменти були, але реалізація трохи підводила. Але слава Богу, у другому все стало на свої місця. Після першого голу грати стало спокійніше й хлопці довели гру до логічного завершення.

 

- Чи вплинуло на гру вилучення гравців «Кременя»?

- Бувають різні ситуації. Коли було вилучення, команда більш розкуто почала грати, я маю на увазі «Кремінь». Їм втрачати не було чого, тому більш організовано почали грати в обороні, адже розуміли, що їх грає на одного менше. Ми зіштовхнулися з насиченою обороною, тому дуже довго не могли реалізувати забитий м'яч. Тому невідомо як би нам було легше, можливо при повноцінному складі гра складалася інакше – суперник граючи вдома планував більше атакувати, а так вони основні сили сконцентрували на оборонних функціях, тому нам було важко розкрити насичену оборону «Кременя».

 

- Як себе почуває травмований Владислав Ігнатьєв?

- Поки не знаємо. Повезли у лікарню. Дуже шкода… це нас дуже засмутило, навіть на фоні того, що ми перемогли. Втратити молодого талановитого гравця… Будемо сподіватися, що він швидко відновиться.



Виконуючий обов’язки головного тренера «Кремінь» Володимир Прокопіненко про гру з «Інгульцем».

 

- Проводжу паралель між іграми з лідерами, й не можу зрозуміти, чи то нас бояться, чи то ми в чомусь недопрацьовуємо. В усіх цих іграх в гру втручаються арбітри.

 

Я ще на попередній пресконференції сказав і зараз можу повторити: не треба таким командам, які ставлять задачу виходу у Вищу лігу, допомога суддів.

 

Не зрозуміло чого з перших хвилин наших футболістів «посадили» на карточки, потім вилучення. Хороша гра, динамічна, всім подобається і йдуть якісь незрозумілі рішення арбітра. В одній ситуації він свистить, в іншій не свистить, щось на ходу придумує. Це не мені вирішувати, для цього є комітет арбітрів, нехай вони вирішують.

 

Як на мене вилучення дуже вплинули на гру. Ви ж бачили, що якби «Інгулець» не володів перевагою, але гольові моменти вони створили лише після того як ми залишилися в меншості. Потім вони створили момент коли ми отримали друге вилучення.

 

В принципі до 75 хвилини хлопці виконали все, що ми просили. Претензій до своїх футболістів я не можу пред’явити. Я їм вдячний, що вони віддали всі свої сили на футбольному полі. У таких іграх нас б’ють з усіх сторін, але ми повинні ставати сильнішими й рухатися далі.



Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Оболонь Бровар" 13 8 4 1 21-11 28
2 "Інгулець" 13 8 3 2 20-7 27
3 "Агробізнес" 13 8 1 4 22-12 25
4 "Металіст 1925" 13 7 4 2 19-9 25
5 "Рух" 12 7 3 2 20-8 24
6 "Минай" 13 7 3 3 22-17 24
7 "Авангард" 13 7 3 3 18-14 24
8 "Волинь" 13 6 4 3 24-17 22
9 "Прикарпаття" 13 5 1 7 22-22 16
10 "Гірник-Спорт" 12 4 3 5 11-17 15
11 "Чорноморець" 12 4 2 6 15-17 14
12 "Миколаїв" 13 3 4 6 19-23 13
13 "Балкани" 12 3 3 6 11-17 12
14 "Кремінь" 13 1 3 9 15-32 6
15 "Черкащина" 13 1 2 10 13-32 5
16 "Металург" 13 1 1 11 9-26 4


Наступний матч «Кремінь» в матчі за 6 очок зіграє 19 жовтня з «Балканами».  

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх