Погода на вихідних кличе кременчужан на прогулянки

11.10.2019, 17:33 Переглядів: 2 834

У місті буде тепло й здебільшого сонячно

Синоптики пророкують напрочуд теплу погоду для нашого міста на три вихідні, які чекають попереду. Тож, кременчужани, полишайте свої домівки та гайда на прогулянки  насолоджуватися останніми теплими днями у цьому році.


 


Gismeteo дає оптимістичний прогноз: практично усі три вихідні дні радуватимуть ясним сонечком, лише у суботу, 12 жовтня, вдень тимчасово можуть «набігти» хмари. Стовпчики термометрів показуватимуть +11-21°С. Хоча ранкові години виявляться достатньо прохолодними — температура може знизитися до +8-9°С, а тому не забувайте зранку про теплі речі.


 


Ventusky обіцяє поетапне збільшення максимальної температури протягом вихідних: +18°С у суботу, +20°С у неділю та +22°С у понеділок. Найпрохолодніше ж буде зранку у суботу, 12 жовтня, — всього лише +7°С. Неділя, 13 жовтня, буде виключно сонячною, а от субота та понеділок характеризуватимуться мінливою хмарністю.


 


Що стосується Sinoptik, цей погодний портал прогнозує, що у суботу, 12 жовтня, на цілий день небо «окупують» хмари, а у неділю, 13 жовтня, буде ясно. У понеділок, 14 жовтня, ясні години чергуватимуться з похмурими. Температура у вікенд коливатиметься у межах від +7°С до +21°С, найхолоднішим стане ранок суботи.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх