З'явиться пам’ятна монета «КрАЗ-6322 «Солдат»

11.10.2019, 17:02 Переглядів: 6 728

 

Монета номіналом 10 гривень введуть в обіг після прийняття Постанови Правління Нацбанку

Пам’ятну монету номіналом 10 гривень із зображенням автомобіля-всюдихода «КрАЗ-6322 «Солдат», який стоїть на озброєнні ЗСУ, відкарбовано 1 000 000 тиражем (у тому числі 20 тисяч - у наборі «Монети України 2019 року»). Про це повідомляє AutoKrAZ


Монету введуть в обіг після прийняття Постанови Правління Нацбанку. Згідно з Планом випуску пам’ятних монет та сувенірної продукції, опублікованому на офіційному сайті установи, це відбудеться у жовтні-листопаді поточного року.


 


Технічні параметри монети: діаметр - 30 мм, метал - сплав на основі цинку, категорія якості карбування - анциркулейтед, при якій монета має рівний матовий металевий блиск без дзеркальної поверхні. 


- Такої честі одна з найуспішніших та легендарних модель КрАЗа удостоєна заслужено, адже армійський бортовий автомобілі #КрАЗ — універсальний солдат, який не тільки оперативно доставляє особовий склад військових частин, підрозділів спеціального призначення і миротворчих сил, але й надійно та впевнено транспортує різне обладнання, артилерійські системи. За армійським автомобілем КрАЗ-6322 Солдат міцно закріпилася назва — всюдихід. Навіть у надскладних природно-кліматичних і дорожніх умовах він демонструє виняткові характеристики з прохідності, маневреності та швидкості, - йдеться в повідомленні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх