13 голів за два матчі: «Нафтохімік-В» - чемпіон Першої ліги чемпіонату Кременчука

15.09.2019, 11:04 Переглядів: 2 266

 

Завершилися змагання у Першій лізі чемпіонату Кременчука з футболу

До останнього туру чемпіонату Кременчука у Першій лізі точилася боротьба за чемпіонство. За першу сходинку в турнірній таблиці боролися дві команди: «Нафтохімік-В» та «СелЛок», в яких була однакова кількість очок. У разі якщо обидві команди перемагають, то переможцем турніру ставала та команда, яка мала кращу різницю забитих та пропущених.


Першими свою гру провели ветерани «Нафтохіміка». «Нафтохімік-В» ще у першому таймі виконав завдання максимум - перемогти й якомога більше забити супернику. «Нафтохімік» переміг «Спорт для всіх» з рахунком 8:0, забивши у першому таймі аж 6 голів.


 


Капітан «Нафтохімік-В» Олексій Харипон розповів, що в команді немає одного явного бомбардира, забивають майже всі, хтось більше, а хтось менше.


- Важко було у цьому сезоні. В основному за медалі на початку сезону боролися 3-4 команди: Рівєра, Граліан, СелЛок та Нафтохімік-В, а під кінець чемпіонату виділилися дві команди «СелЛок» та «Нафтохімік-В», які між собою розіграли чемпіонство. Лише за різницею м'ячів вирішилося чемпіонство. Цей чемпіонат вдався, шкода, що в цьому сезоні команд менше... У грі з «Спорт для всіх» ми знали, що нам необхідно перемагати. І ми зробили результат ще у 1 таймі де забили чи то 5 чи то 6 голів... Одного явно виділеного бомбардира немає. Є одразу три гравці з кращими результатами, - поділився капітан «Нафтохімік-В» та гращий гравець чемпіонату Олексій Харипон.


 


Наступного дня, 12 вересня, на стадіоні «Кредмаш» точилася не менш видовищна гра - «СелЛок» приймав «Граліан».


Першими відкрили рахунок, на 30 хвилині, гравці «СелЛок». За п'ять хвилин «Граліан» мав змогу відігратися. Подача з кутового у штрафний майданчик - голкіпер «СелЛока» зіграв на виході й вибив м'яч перед собою, «Граліан» скористався шансом й пробив у ворота, проте захисник господарів вибив м'яч за межі поля. Під завісу першого тайму «СелЛок» проходом правим флангом зробив навій й подвоїв рахунок у матчі.


На початку другого тайму «СелЛок» забив неймовірний гол-красень. «СелЛок» вгодив у праву штангу, м'яч відскочив від іншої й прилетів знову до гравця, й тут вже з другої спроби «СелЛок» пробив потужним ударом у ствір воріт - 3:0. За кілька хвилин «Граліан» завдяки голу Влада Крутікова скоротив відставання - 3:1, проте остаточну крапку в матчі поставив «СелЛок» - 4:1.


 


Після матчу відбулося урочисте нагородження команд призерів та переможця чемпіонату Кременчука в Першій лізі. Медалі футболістам вручали заступник керівника Федерації футболу Кременчука Володимир Наритник та керівник комітету арбітрів Віктор Чернишов.


 


Переможцями Першої ліги став «Нафтохімік-В», срібло у «СелЛока», а бронзові медалі завоювали футболісти «Граліану».


 


Кращими гравцями визнали:

  • Олексій Харитон «Нафтохімік-В» - кращий гравець
  • Олександр Артемєв «СелЛок» - кращий бомбардир

 

  • Роман Скок «Граліан» - кращий воротар

 

Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх