Начальник поліції Кременчука стверджує, що краще боротися зі злочинами допоможе «Безпечне місто»

29.08.2019, 08:16 Переглядів: 3 324 Коментарів: 5

Зокрема це дасть змогу ідентифікувати осіб, які малюють наркорекламу та роблять «закладки»

 

28 серпня на засіданні депутатської комісії з питань регламенту обговорювали, як не допустити розповсюдження наркотиків у місті.


Щодо цього висловився керівник Кременчуцького відділу поліції Сергій Терела. Поліцейський повідомив, що найбільше обурення у населення викликає реклама наркотиків на парканах та будинках. У цьому напрямку проводиться робота, і з минулої наради кількість нарконаписів зменшилася. Це стало можливим завдяки роботі 2-3 мобільних груп, які збирають інформацію та аналізують її. Якщо написи з'являються, їх одразу замальовують. Сергій Терела зазначив, що це - не панацея, але ця робота проводиться спільно з управлінням кіберполіції.


Також начальник Кременчуцького відділу поліції згадав про систему відеоспостереження «Безпечне місто». Сергій Терела повідомив, що з огляду на досвід великих міст, великий процент успіху у боротьбі з різноманітними злочинами забезпечує програма «Безпечне місто». У контексті боротьби з наркоторгівлею, обличчя людей, яке малюють рекламу та роблять «закладки», залишаться на відео. Особи будуть ідентифіковані та затримані.


Зазначимо, що у Полтаві з травня цього року працює така система. Більш як 300 камер відеоспостереження слідкують за дорогами і вулицями міста.

Теги: наркотики
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

1 088
29 серпня 2019 08:57

Нууу, тут я соглашусь с С. Терелой, чем на цветочки +5 ялмов гривен, дак лучше уж на камеры в нашем, неспокойном городе!


12 0
1 031
29 серпня 2019 09:43

Точки распространения думаю известны как и их основных торгашей.(не все точки и не всех торгашей конечно, но известны). Только вот, отпускают таких барыг очень быстро. А камеры, это только борьба с "закладчиками" , которые в живую могут и не видеть "хозяина". Хотя идея правильная.


5 1
94
29 серпня 2019 10:08

При желании данное зло раскрыть не представляет проблем! Было бы желание! Не говоря уже что в народе бытует мнение, что без "крыши" данное явление не прижилось бы!  


18 1
1 656
29 серпня 2019 19:50

Ну вся эта затея именно в борьбе против наркорекламы равна 0,рисуют рекламу в темное время суток,да и в подворотнях камер не наставишь.А самое главное  "художники" от своей крыши будут знать места установки раньше чем их поставят.


2 0
1 656
30 серпня 2019 13:20

В дополнение к выше сказанному.

Обікрадений дитячий медцентр у Кременчуці просить допомогти знайти злодія
Больше читайте тут: https://www.telegraf.in.ua/accidents/10080268-obkradeniy-dityachiy-medcent
r-u-kremenchuc-prosit-dopomogti-znayti-zlodya.html

Смотрите видео,растояние от камеры до лица 1-3 метра,теперь вопрос,что дадут те камеры что хотят поставить по городу?


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх