«Перші матчі «Кремінь» можливо проведе в Полтаві чи Олександрії» - наставник «Кременя» Ігор Столовицький

2.06.2019, 10:15 Переглядів: 2 729

 

Тренери "Кременя" та "Минаю" після гри поділилися коли команди вийдуть з відпустки та яка ситуація з полем "Кремінь-Арена"

Після "золото матчу" наставники обох команд поділилися враженнями від гри та розповіли про найближчі плани команд.


Головний тренер "Минаю" Кирило Куренко поділився, що крменчужани грали гостріше. 


- Ви сказали, що гарна гра, але я гарної гри не побачив. Моментами "Кремінь" був гострішим. Результат заслужений. Не вистачало на гострі атаки Карнози та Гегедоша. Дуже сиро зіграли. Будемо це виправляти під час перерви, тобто в міжсезоння. Шукати більш якісних гравців. Є претензії як особисто до гравців, так до команди в цілому. Ще раз вітаю "Кремінь" з перемогою, непогана команда, гарно грає в захисті. Непоганий центрфорвард (Костянтин Черній – ред.), чіплявся за м’ячі, багато виграв м’ячів. Побачимося в Першій лізі. 


Чому не зіграв Гегедош?


- Ми давали шанс тим гравцям, які мали небагато ігрової практики в сезоні. Дали їм шанс проявити себе, щоб зрозуміти, кому з них з нами йти дорогою далі у наступному сезоні. 


Наставник минайців також зазначив, що про фінансування на підсилення з керівництвом клубу ще не спілкувалися,  все вирішуватиметься найближчим часом. Команда пішла у відпустку й збереться 13 червня. 


Головний тренер "Кременя" Ігор Столовицький привітав кременчужан з перемогою та розповів коли команда вийде з відпустки. 


- У першу чергу хочу привітати всіх вболівальників, всіх кременчужан з цією перемогою. Велика подяка керівництву нашого клубу та самим гравцям. У цілому, так званий "Золотий матч" був не дуже виразним, була великою ціна помилки, тому було небагато гольових моментів. Але ми знайшли свій епізод, Костя Черній підтвердив свої бомбардирські якості. Забив м’яч, який виявився переможним. Команда суперника мені сподобалася, вона намагається грати у футбол. Не завжди все виходить, але дуже симпатична команда, бойовита, тому я думаю, що "Минай" на вірному шляху. У будь-якому випадку, хтось мав поступитися сьогодні, але я вважаю, що в нас було трішки гострих моментів, хоча в цілому гра була рівною.

За словами керманича "Кременя" кременчужани пішли у відпустку до 25 червня. Поки невідомо, хто покине команду, про це ще не спілкувалися з керівництвом. В залежності від задач на сезон будуть комплектувати команду.

Як клуб вирішувтиме питання зі стадіоном 

- Це питання не в моїй компетенції, це – до керівництва клубу. Наскільки мені відомо, перші матчі проведемо не вдома у Полтаві або в Олександрії, можливо у Горішніх Плавнях. Це біда всього українського футболу, у такому місті як Кременчук немає гідного поля і стадіону. Він є, але не відповідає тим вимогам, які застосовують до Першої ліги. Наче закупили штучну траву останнього покоління, коли постелять мені невідомо. Місцева влада обіцяла допомогти з цим.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх