Кременчуку пророчать +20 см...

11.01.2019, 14:00 Переглядів: 6 521

 

...снігу

За інформацією Полтавського обласного центру гідрометеорології, сьогодні, 11 січня, на Полтавщині, в тому числі і у Кременчуці, очікується погіршення погодних умов, сильний сніг, на дорогах – ожеледиця. Приріст снігового покриву сягне 20 см. Таке ускладнення погодних умов спричинено циклоном, який сформувався над Чорними морем.


Міська влада звертається до власників транспортних засобів з проханням не залишати надовго свої автомобілі обабіч доріг, на зупинках громадського транспорту, щоб вони не заважали роботі спецтехніки. Враховуючи погіршення погодних умов прохання до кременчужан без особливої потреби не виходити на вулицю.


 

Ventusky обіцяє, що снігопад, який розпочнеться сьогодні не припиниться до кінця вихідних. Температура повітря вдень триматиметься на рівні від -1°С до -5°С, а вночі - -4°С...-14°С.


 

Удень 11 січня очікується сильний сніг, проте до вечора він повинен послабшати, прогнозує Snoptik. Також снігопад можливий у суботу, 12 січня. Очікувана температура повітря від -12°С до -1°С.


 

За прогнозом Gismeteo, сильний сніг у Кременчуці почнеться підвечір. Також сніжитиме в ніч на неділю, 13 січня. увесь інший час буде сухо і похмуро. прогнозований температурний мінімум - -13°С, максимум - -1°С.


 

Rp5 попереджає кременчужан про приріст снігового покриву до 4 см за 3 год з 14.00 до 17.00 сьогодні, 11 січня, а вночі снігопад стихне до 0,9 см за 3 години. Сніжитиме і у суботу, 12 січня, пообіді, і зранку неділі, 13 січня. Увесь цей час буде досить вітряно - пориви до 11 м/с.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх