Депутат Таценюк на сесії взявся укріплювати острів Динька у Кременчуці

12.12.2018, 11:52 Переглядів: 5 006

 

Мер подивувався. Але сказав «прошу підтримати»

На сесії Кременчуцької міськради 12 грудня депутат Віталій Таценюк заявив, що необхідно укріпити береги острова Динька, що постійно зменшується. Таценюк виступив з депутатським запитом та запропонував включити відповідний пункт до міської природоохоронної програми за умови співфінансування з обласним екологічним фондом.

Він доповів, що раніше з цим же питанням звертався до департаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОДА — включити пункт до обласної Програми. Але отримав відповідь, що зміни до Програми — це довготривала процедура, потрібні експертні висновки та висновки депутатської комісії облради з питань екології. Обласний департамент екології та природних ресурсів у відповідь запропонував включити пункт про берегоукріплення острова Динька до міської екологічної програми Кременчука.

Мер Віталій Малецький здивувався запиту, зауваживши, що берегоукріплення потрібно починати з набережної парку «Придніпровський», яка руйнується. І висловив сумніви щодо фінансової підтримки області. Проте запропонував підтримати запит Таценюка, і депутати більшістю підтримали.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх