Сергій Притула у Кременчуці похвалився «нішнячками» для СБУшників

2.12.2018, 10:01 Переглядів: 7 453

 

Хлопці показали свій "міні-заводик" і похвалилися безперебійною підготовкою снайперів та скільки коштів волонтери допомагають економити

Напередодні концерту "Варятів" у Міському палаці в Кременчуці відомий шоумен та волонтер Сергій Притула завітав до у ЦСО "А" СБУ (Центр спеціальних операцій "Альфа" Служби безпеки України). Сергій Притула підігнав "нішнячки" для військових та привітав з 18-річницею створення центра. 



- Перед концертом заїхав у ЦСО "А" СБУ, познайомився особисто з підопічними, яких ми з вами щомісяця підтримуємо, фінансуючи виробництво набоїв для гвинтівок крупного калібру. Хлопці показали свій "міні-заводик" і похвалилися, скільки коштів ми помагаємо економити і що підготовка снайперів триває безперебійно. Заодно привітав центр з 18-ю річницею з дня створення. Запросив хлопців на наш концерт. І він був пречудовий!!!, - написав Сергій Притула. 


Бійці ЦСО "А" СБУ встигають не лише виконувати секретні операції, а й приходять на допомогу в цивільному житті. Так бійці спецпедрозділу СБУ разом з рятувальниками врятували життя 14-річному хлопцю, який впав у кар'єр "Кварц".



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх