Стало відомо, коли боксер Сергій Радченко проведе наступний бій

21.11.2018, 13:33 Переглядів: 3 898

  

Кременчуцький боксер за 2 дні зустрінеться на ринзі з боксером з Грузії. На фото Сергій Радченко (ліворуч) та тренер з боксу, чемпіон світу за версією WBA В'ячеслав Сенченко, який народився у Кременчуці (по центру)

Вже за 2 дні, 23 листопада, у Києві кременчуцький боксер Сергій Радченко проведе свій 9 бій на профринзі. 6-раундовий бій Сергія й грузинського боксера відбудеться на початку вечора боксу «Білих комірців».


Цікаво, що у вечорі боксу «Білих комірців», на ринг виходять не професійні спортсмени, а, по суті, абсолютно такі ж бізнесмени і програмісти, ТОП менеджери та інженери, люди творчих професій, як і ті, що сидять в залі для глядачів.


Проте крім 10 поєдинків «Білих комірців» є 3 бої з професійного боксу в якому й бере участь наш боксер. Сергій Радченко проведе свій 9 бій в професійній кар’єрі. Після піврічної перерви Сергій відбоксує 6-раундовий бій з Арчіл Гіголашвілі. На відміну від Сергія Арчіл Гіголашвілі в своєму активі має 12 боїв на професійному ринзі, й постійно має практику, так у цьому році грузин вже провів 4 поєдинки в Грузії та Німеччині.


- Всіх запрошую на свій бій. В кого не буде можливості приїхати до Києва, можна переглянути пряму трансляцію бою, - констатував «Телеграфу» Сергій.



Напередодні, 22 листопада, о 18.20 в SpаrtaBox (вул. Довженка, 3) відбудеться зважування боксерів.


 


Боксерські поєдинки розпочнуться о 19.00 в концерт-холі Freedom (вул. Кирилівська, 134). Квитки можна придбати на сайті Freedom Hall. А от посилання на пряму трансляцію з’явиться згодом на сайті «Кременчуцького Телеграфу».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Сергій Радченко Джерело відео: Freedom Hall
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх