29 серпня кременчужани вшанують пам’ять загиблих в Іловайському котлі

27.08.2018, 15:05 Переглядів: 2 371

 

Захід відбудеться в парку Ювілейний

29 серпня у Кременчуці вшанують пам’ять військових, які загинули в Іловайському котлі. О 10.00 у парку «Ювілейний» відбудеться захід із вшанування пам’яті військових, які загинули в Іловайському котлі. 


Іловайський котел став однією з найкривавіших подій за час проведення антитерористичної операції на сході України. За даними офіційної статистики в Іловайській трагедії загинуло близько 400 українських військових та 500 поранено.  Під Іловайськом загинули і кременчужани: Андрій Деревченко, Олексій Борищак, Антон Кирилов, Олексій Древаль, Юрій Дудка, Антон Бутурін, Степан Усс, Дмитро Назаренко. Деякі бійці, які брали участь у АТО в районі Іловайську ще й досі вважаються зниклими безвісти.


Минуло чотири роки від Іловайської трагедії, але досі не всі полеглі Герої поховані. Доля ще одного кременчужанина, Ігоря Ткаченка, залишається невідомою.


Ігор Ткаченко, 30 грудня 1994 року народження. Ігор служив в 93-й механізованій бригаді. Останній раз його бачили разом з 19-річним кременчужанином Антоном Кириловим, загиблим 29 серпня 2014 року за вихід з Іловайського котла по «зеленому коридору» на дорозі між селами Многопілля - Красносільське - Осиково.

Теги: Иловайск
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх