Після повної реконструкції «Кохнівський хлібокомбінат» випікає 17 тонн нарізних батонів на добу

27.08.2018, 15:20 Переглядів: 8 534

Відродження Кохнівського хлібокомбінату: батони зі смаком дитинства вже чекають кременчужанна полицях крамниць

 

Після повної реконструкції «Кохнівський хлібокомбінат» випікає 17 тонн нарізних батонів на добу. У мережі «Маркетопт» кременчужани щоденно зможуть купувати свіжий батон, виготовлений за рецептурами, яким вже понад 50 років

  
Мука, дріжджі, сіль, цукор - такий рецепт ідеального хліба. Ніяких хімічних домішок, ні граму розпушувачів. І саме такої рецептури, якій вже понад 50 років, дотримуються на Кохнівському хлібокомбінаті. Повністю реконструйоване підприємство відновило свою роботу. До кременчуцьких крамниць вже надходять партії смачних батонів, виготовлених за сталими традиціями хлібокомбінату. На честь запуску промислової лінії подивитися весь процес виробництва запросили представників міської влади та журналістську спільноту Кременчука.

  
- Ми зберегли класичні рецепти минулих часів. Але досягли ще більшої якості завдяки інноваційному європейському обладнанню, - зазначив керівник підприємства Сергій Ващенко. - До реконструкції комбінат був у повному занепаді, він був зруйнований на 60-80%. Для його реконструкції нам знадобилось півроку.

 
Відродженню промислового гіганту Кременчука посприяли покупці мережі «Маркетопт». Кременчужани хотіли «батон зі смаком дитинства». І вони його отримали.

 
Компанія «Маркетопт» звернулась із ініціативою до керівництва хлібокомбінату. Дуже раді, що вони відгукнулися. У результаті ми отримали високоякісний батон. Продукцію, яку люди знають, тому ми дуже сподіваємося, що «Маркетопт» стане одним із основних реалізаторів такої високоякісної продукції - прокоментувала Марина Марченко, керуюча мережею магазинів «Маркетопт».

 

«Батон зі смаком дитинства» виготовляють на надсучасному автоматизованому обладнанні. Втручання людини – мінімізоване. Тістомішалки додають хлібу додаткового об`єму без будь-яких хімічних домішок. Для формування хлібин використовується технологія лагідного відношення до тіста, завдяки чому свіжоспечений батон виходить таким смачним та пухким. А вже за кілька годин хліб розташовується на полицях магазинів.


Обов`язковий момент – постійна перевірка якості хліба на всіх етапах виробництва. Контроль ведеться і за сировиною, з якої виготовляється продукція.

 

 
- Вся сировина, яка надходить на підприємство, супроводжується сертифікатами якості. Вся наша продукція також сертифікована. У нас є своя лабораторія. Також буде система безпеки якості продукції ХАССП, яка убезпечить кременчужан від будь-яких негативних факторів, - розповіла журналістам головний технолог хлібозаводу Тетяна Клунко.

 
На даний момент Кохнівський хлібокомбінат за якістю та потужністю обладнання – найкращій в Україні. Завдяки підприємству кременчужани не лише зможуть насолоджуватися смачним батоном за класичними рецептами. Відродження Кохнівського хлібокомбінату – додатковий економічний плюс для міста.


Для міста, насправді, дуже важливе відродження його промисловості. Ми бачимо сучасне промислове підприємство, високотехнологічне, з європейським обладнанням. Також це додаткові робочі місця для кременчужан, - зауважив міський голова Віталій Малецький під час екскурсії підприємством.

  

Наразі на Кохнівському хлібокомбінаті виробляється 17 тон батону двох видів на добу. Підприємство завжди було у харчових лідерах Полтавщини. І тепер не здає позицій. У найближчому майбутньому у планах керівництва – монтаж ще двох промислових ліній, завдяки яким підприємство зможе покрити весь асортимент хліба, до якого звикли кременчужани. А смачні батони вже дегустують покупці мережі магазинів «Маркетопт».

  


Відео репортаж




Автор: на правах рекламы
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх