На Донбас: «Кременчук» у важкому бою долає «барсів»

14.03.2018, 20:46 Переглядів: 3 781

  

Підопічні Олександра Савицького подарували вболівальникам ще один овертайм 

14 березня хокейний клуб "Кременчук" на своєму полі здолав "Білий Барс" і вийшов у фінал, де зіграє з "Донбасом". 


«Кременчук» - «Білий Барс» - 5:4ОТ (1:3, 1:1, 2:0)

Шайби: 0:1 Лесніков (Куцевич, Даниленко), 02:14. 0:2 Бондаренко (Ромащенко, Тимченко - більш.), 06:44. 1:2 Толстушко (Бойков, Карпенко - більш.), 16:52. 1:3 Разумов (Грицюк, Табашник), 17:59. 2:3 Толстушко (Чернишенко - більш.), 20:10. 2:4 Бондаренко (Тимченко, Герцик), 22:07. 3:4 Алексанян-Петрович (Т. Гриценко, Грицьких), 42:06. 4:4 Т. Гриценко (Кривошапкін), 44:42. 5:4 Чернишенко (Бойков, Костюк), 60:41

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Толстушко - Козачук, Наливайко - Грицьких, Савицький - Горлушко, Бойков - Карпенко - Чернишенко, Рубан - Костюк - Алексанян-Петрович, Поліщук - Чорний - Т. Гриценко, Cеник - Кривошапкін - Шиманський, Ефимочкін
«Білий Барс»: Люльчук (Качула); Логач - Герцик, Васильєв - Ядловський, Табашник - Грицюк, Савченко; Бондаренко - Ромащенко - Тимченко, Куцевич - Даниленко - Лесніков, Панов - Разумов - Печерських, Козієнко - Дурдиєв - Гуменюк



Трибуни льодової арени "Айсберг" вболівальники заповнили до відмови. У перерві періодів глядачів заводив діджей DJ MAXI з дівчатами з групи підтримки. Але, звичайно, перлиною цього вечора стала сама гра! Про це повідомляє прес-служба ХК "Кременчук". 


 


Поєдинок команди почали на швидкостях, небезпечно атакуючи ворота суперника, зробивши ставку на швидкий гол. «Городяни» не використали декілька відмінних моментів, але рахунок відкрили гості - на третій хвилині періоду Микита Лесніков, після пасу Владислава Куцевича, реалізував свій шанс. Закріпила свій успіх команда Костянтина Буценка вже через п'ять хвилин, коли Кирило Бондаренко зміг скористатися чисельною перевагою «барсів» і пробити Віталія Власенка.


Всеволод Толстушко реалізував першу більшість для «Кременчука», проте, мінімальним розрив в рахунку протримався рівно 20 секунд - Максим Разумов реалізував свій індивідуальний прохід, зробивши цифри на табло 1:3 на користь гостей.


Другу двадцятихвилинку господарі почали з блискавичною шайби Дмитро Чернишенка. Але недовго на вулиці «Кременчука» було свято - непотрібне вилучення зіграло на руку "барсам" - Кирило Бондаренко зробив дубль. 


На старті заключного періоду команда Олександра Савицького зробила величезний і частково героїчний ривок до перемоги - завдяки точним кидкам Сергія Алексаняна-Петровича і Тимура Гриценка «Кременчук» зрівняв рахунок у поєдинку, і команди стали грати фактично до першої закинутої шайби. Правда, до кінця основного часу жоден з клубів так і не зміг вийти вперед, а значить глядачів чекав другий овертайм в трьох матчах плей-офф між командами.


Всеволод Толстушко реалізував першу більшість для «Кременчука», проте, мінімальним розрив в рахунку протримався рівно 20 секунд - Максим Разумов реалізував свій індивідуальний прохід, зробивши цифри на табло 1:3 на користь гостей.


Другу двадцятихвилинку господарі почали з блискавичною шайби Дмитро Чернишенка. Але недовго на вулиці «Кременчука» було свято - непотрібне вилучення зіграло на руку "барсам" - Кирило Бондаренко зробив дубль. 


На старті заключного періоду команда Олександра Савицького зробила величезний і частково героїчний ривок до перемоги - завдяки точним кидкам Сергія Алексаняна-Петровича і Тимура Гриценка «Кременчук» зрівняв рахунок у поєдинку, і команди стали грати фактично до першої закинутої шайби. Правда, до кінця основного часу жоден з клубів так і не зміг вийти вперед, а значить глядачів чекав другий овертайм в трьох матчах плей-офф між командами.


В овертаймі переможну шайбу закинув Дмитро Чернишенко підставив ключку під простріл Антона Бойкова, і вивів свою команду у фінал другого етапу чемпіонату.


Таким чином, хокеїсти «Білого Барса» закінчують виступи в цьому сезоні й отримають бронзові медалі з харківським "Динамо", а «Кременчук» другий рік поспіль виходить у фінал плей-офф УХЛ, де зустрінеться з чинним чемпіоном України «Донбасом». 


Фінальна серія буде проходити до чотирьох перемог однієї з команд. Перевага свого майданчика у фінальній серії буде у переможця регулярного чемпіонату - «Донбасу». 


Матчі 18 і 20 березня відбудуться в Дружківці, 23 і 25 березня - в Кременчуці. У разі необхідності п'ятий матч відбудеться 28 березня в Дружківці, шостий матч - 31 березня в Кременчуці, сьомий матч - 3 квітня в Дружківці.


Всі матчі будуть показані в прямому ефірі телеканал XSPORT. Час початку матчів:

18 березня - 17:00
20 березня - 18:45
23 березня - 18:45
25 березня - 16:30
28 березня - 18:45*
31 березня - 16:30*
3 квітня - 18:45*


Нагадаємо, що в минулому сезоні у фіналі чемпіонату також зустрілися «Донбас» та ХК «Кременчук». Тоді перемогу святкували донеччани, здолавши суперника з рахунком 4:2 в серії.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх