«Кременчук» вирвав перемогу в «Білого Барса» лише в овер-таймі

9.03.2018, 21:11 Переглядів: 3 120

 

Вирішайну шайбу закинув Данил Козачук

9 березня хокейний клуб «Кременчук» з перемоги 2:1 в овер-таймі стартував в першому матчі півфінальної серії. Нагадаємо, що півфінал триватиме до трьох перемог однієї з команд.



Як повідомляє прес-служба клубу, до Білої Церкви вирушили підтримати «городян» 50 вболівальників з Кременчука, які весь матч голосно підтримували команду. 


Матч пропускав дискваліфікований нападник кременчужан Гліб Кривошапкін.



«Білий Барс» - «Кременчук» 1:2ОТ (0:0; 0:1; 1:0; 0:1)

«Білий Барс»: Люльчук (Качула); Табашник - Грицюк, Логач - Ядловський, Васильєв - Герцик, Воронін - Д. Гріценко; Панов - Ромащенко - Тимченко, Куцевич - Даниленко - Лесніков, Козієнко - Дурдиєв - Морозов, Гуменюк - Найдьонов - Печерських
«Кременчук»: Власенко (Петленко); Толстушко - Козачук, Грицьких - Роганов, Савицький - Горлушко, Наливайко; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Алексанян-Петрович - Костюк - Рубан, Поліщук - Т. Гриценко - Чорний, Сеник, Ефимочкін


Гру суперники почали обережно, тому не дивно, що на першу перерву суперники йшли за рахунку 0:0. Але була в цьому заслуга і воротарів - Віталія Власенка і Сергія Люльчука, які надійно зіграли в воротах. Два хороших моменти відкрити рахунок у кременчужан були у кращого снайпера чвертьфіналів Сергія Алексанян-Петровича (три голи в плей-офф), але форварду не щастило в завершальній стадії атак.


Другий період швидше почали гості, що втілилося в закинуту шайбу на 25-й хвилині - Антон Рубан в верхню дев'ятку точно відправив шайбу.



«Барси» кинулися відіграватися, але оборона «Кременчука» стримала атаки господарів, а на 36-й хвилині «городяни» піймали на контратаці суперника. Севастян Карпенко відправив шайбу у сітку, але ... судді після відеоперегляду її не зарахували через гру високо піднятою ключкою.



У заключній двадцятихвилинці обидві команди часто були, щоб змінити рахунок на табло. Але більше пощастило господарям - Дмитро Даниленко виявився на дальній штанзі і закинув шайбу в порожній кут - 1:1. 



Гра перейшла в овер-тайм, який «городяни» почали в більшості, так за 19 секунд до закінчення третього періоду Євген Тимченко порушив правило. Але кременчужани не змогли його реалізувати. Але все-таки успіх цього вечора був на боці команди Олександра Савицького - Козачук кинув на 56-й хвилині від синьої лінії, Алексанян-Петрович закрив огляд воротареві «барсів», і шайба влетіла у ворота! Судді знову вирушили дивитися відеоповтор голу, але на цей раз гол зарахували. Перемога 2:1 в овер-таймі і «Кременчук» повів у півфінальній серії 1:0.



Наступний півфінальний матч команди зіграють післязавтра, 11 березня о 17:00, так само в Білій Церкві.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх