За 9 днів до старту: «Кремінь» провів спаринг з «Рокитою»

9.03.2018, 18:15 Переглядів: 3 233

  

Кременчуцький футольний клуб в посиленому режимі готується до старту весняної частини чемпіонату. Які новачки в команді та з ким ще зіграють спаринг "синьо-білі"

9 березня футбольний клуб "Кремінь" провів черговий спаринг в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату. Підопічні Сергія Ященка минулого тижня мали провести два товариських матчі, але погода внесла свої корективи. Тому за тижень до змагань команда готуться в посиленому режимі.  Сьогодні суперником "Кременя" став володар суперкубка Полтавщини - "Рокита". 



«Кремінь» – «Рокита» - 2:0

Голи: Коваленко 68, Янаков 88

"Кремінь", 1 тайм: А.Олійник, Бичков, Ходуля, ГНП, Горват, Богданов, Піскун, Степанчук, Тимошенко, ГНП, Тимченко

"Кремень", 2 тайм: А.Олійник, Курелєх, Квачов, Ченбай, ГНП, Вовкодав, Саркісян, В.Олійник, Коваленко, Янаков, Дугу


У першому таймі команди грали на рівних. Перша половина гри майже не запамяталася крім моменту Тимченка з офсайду та удар від Степанчука, коли сейв від голкіпера "Рокити" врятував команду. На перерву команди пішли з нульовим рахунком.


На другу частину тренерський штаб "Кременя" повністю оновив польових гравців. На 63 хвилині екс-гравець "Гірник-Спорту" та потенційний новачок "Кременя" Євгеній Коваленко відкрив рахунок змакнувши головою навіс. Рахунок подвоїв Іван Янаков - пробив під поперечину зі штрафної лінії. 



Після матчу наставник "Кременя" Сергій Ященко подякував керівництву футбольного клубу "Рокита", за те, що знайшли час та зіграли хороший спаринг. 


- Гра була динамічною, бойовою, може не такою яскравою, але тим не менш обидві команди хотіли перемогти. Не все виходило, було багато браку. Тим не менш триває підготування, сподіваємося, що до старту чемпіонату усунемо «шероховатості» й наладимо гру. І вже у перших іграх чемпіонату буде видно гру, сам малюнок та зміст гри.

 

Євгеній Коваленко з «Гірник-Спорту», швидше за все підпишемо контракт. По іншим гравцям скажемо точно після заключного спаринга 11 березня проти «Нефтяника-Укрнафти».

 

На грі з «Нафтовиком» будуть ці гравці, єдине ми збалансуємо той склад, який буде основним в чемпіонаті. Ще раз переглянемо новачків і нашу готовність, - розповів тренер.


Підсумовуючи проведення підготовки у зимове міжсезоння головний тренер додав, що хотілося більше приділити увагу тактиці та техніці, але погодні умови внесли свої корективи.


Наступний матч "Кремінь" зіграє в Копилах з "Нафтовик-Укрнафтою" 11 березня о 15.00. А вже 18 березня "Кремінь" прийме вдома "Миколаїв". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх