«Кремінь» у спарингу з дублем «Олександрії» переглянув потенційних новачків (доповнено)

7.02.2018, 17:53 Переглядів: 3 911

 

Кременчуцька команда здобуває першу перемогу в 2018 році

7 лютого футболісти “Кременя” провели другий товариський матч на своєму полі. Цього разу суперником “синьо-білих” стали дублери “Олександрії”.


“Кремінь” здобуває першу перемогу у новому році. Перший та єдиний гол господарі забили у першому таймі. Сергій Степанчук на 18 хвилині замкнув передачу після прострілу з лівого флангу - 1:0.


Після перерви тренерський штаб “Кременя” замість досвідченого голкіпера Віталія Онопка вирішив переглянути новачка. Також на поле вийшли ще кілька потенційних новачків.


На початку другого тайму “Кремінь” мав можливість збільшити рахунок, але голкіпер “Олександрії” врятував свою команду. На 75 хв Іван Янаков потужним ударом влучив у стійку воріт.


 


“Кремінь” - “Олександрія” U-21 - 1:0

Голи: Степанчук 18
“Олександрія”: Павлов (ГНП, 46), Гура, Гаврушко (ГНП,70), ГНП, Зінкевич (Гранчар, 70), Литвяк (Тищенко, 80), Вітенчук (Пастухов, 70), Райлян (Ткачук, 75), Мандей (ГНП 46), Верхоланцев.


 


Після гри головний тренер “Кременя” Сергій Ященко зазначив, що команда підсилилася вихованцем футбольної академії “Кремінь” Іван Куць, але втратив півзахисника Дмитра Тєртишного.


- Гра відбулася в рамках підготовки команди до чемпіонату, це просте тренування з підвищеною відповідальністю та навантаженням, де футболісти проявляють свої якості на максимальних швидкостях та з застосуванням мислення та технічного оснащення. Це звичайне тренування з хорошим суперником і хорошим спротивом. Перемога це завжди приємно, але є моменти над якими ще треба працювати. Шкутильгає виконання, останні передачі де необхідно віддати точну передачу та забити гол, ось цього ще не вистачає.


Зараз тренування в основному сплановане на фізичному підготовку. По руху у мене претензій немає, виконали все що від них вимагали з першої до останньої хвилини. Поступово будемо переходити до роботи з м'ячем, удосконалюючи техніку й тактику. Тоді буде більш конструктивна гра.


Про юних вихованців академії “Кремінь” та втрати


- У нас на перегляді зі школи юний гравець Іван Куць. Він закінчив школи і ми з ним підписали контракт. Ще є хлопці на перегляді, але поки ми не оцінимо їх рівень рано про це говорити.


Іван Куць на фото праворуч 

Іван Куць (20.01.2000) - нападник, вихованець академії "Кремінь". У Дитячо-юнацькій футбольній лізі за три роки провів 50 ігор. У 2016/2017 році грав у Вищій лізі U17 Група 2, де забив 9 голів. 

Іван Куць разом з Денисом Галатою у зимове та літнє міжсезоння пробували свої сили в основній команді "Кремінь". 


Єдине, що нас засмучує це знову втрата в команді - втрата основного гравця Дмитра Тєртишного, який зараз виявив бажання грати за команду ближнього зарубіжжя.


- Чи достатньо гравців на перегляді?

- На даний момент приїхали 5 гравців. З цієї пятірки залишився лише один, ще двоє на перегляді. Тобто троє потенційних гравців, але поки рано говорити, ми ще у наступній грі переглянемо їх.


Доповнено 


Директор МФК "Кремінь" Андрій Недяк зауважив, що Дмитро Тєртишний не покидав команду і має діючий контракт з клубом. З 1 лютого півзахисник є гравцем "Кременя", але без збереження заробітної плати. Зараз він дійно на перегляді в іншому клубі, у разі якщо Дмитро не підійде іншій команді, то повернеться в "Кремінь". Якщо іноземний клуб захоче взяти Тєртишного до себе, то керівництво "Кременя" буде вести перемовини про деталі переходу. 


На 11 лютого о 14.00 запланована гра з “Інгульцем-2”, а 15 з "Черкським Дніпром". Гра відбудеться на стадіоні "Кремінь-Арена".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх