Хокеїсти «Кременчука» у своєму лігві перемогли «вовків»

18.01.2018, 20:13 Переглядів: 4 708

Антон Бойков став автором першої шайби на оновленій льодовій арені "Айсберг"

18 січня хокейний клуб "Кременчук" провів перший матч на оновленій льодовій арені Айсберг. Суперником підопічних Олександра Савицький був броварський клуб "Вовки". Матч завершився перемогою Кременчука з рахунком - 7:3. Ажіотаж на матчі був неймовірний, вільних місць на льодовій арені не залишилось, а щоб постояти необхідно було проштовхуватися. Підтримати команду на льодову арену, яка востаннє грала 10 місяців тому 5 квітня 2017 року, приїхали не лише вболівальники з Кременчука, найближчих міст, а й Дніпра. 



«Вовки» - «Кременчук» 3:7 (0:3; 1:2; 2:2)

Шайби: 0:1 Бойков (Кривошапкін), 04:05. 0:2 Кривошапкін (Шиманський, Гриценко - більш.), 13:59. 0:3 Наливайко (Карпенко, Козачук), 19:09. 0:4 Чернышенко (Красильников, Бойков), 20:15. 0:5 Грицких (Бойков, Красильников), 31:53. 1:5 Омельченко (Черемнов), 32:28. 2:5 Овчинніков (Забулонов, Шахов - більш.), 54:05. 3:5 Шахов (Шапіро, Овчинніков), 55:34. 3:6 Карпенко (Алексанян-Петрович, Рубан), 58:06. 3:7 Кривошапкін (Шиманський, Гриценко), 58:30

«Вовки»: Гордюшин (Кожевніков - з 58:06); Забулонов - Бугаєв, Привалихін - Татарин, Сорока - Курпич; Шахов - Овчинніков - Шапіро, Омельченко - Черемнов - Боронило, Пилявець - Паламаренко - Нікітін, Носко

«Кременчук»: Власенко; Грицьких - Роганов, Козачук - Наливайко, Савицький - Горлушко, Шах; Чернишенко - Красильніков - Бойков, Алексанян-Петрович - Карпенко - Рубан, Шиманський - Кривошапкін - Гриценко, Крючонкін - Поліщук - Ефимочкін



Як повідомляє прес-служба клубу, вже на старті матчу "Кременчук" зміг відкрити рахунок зусиллями Антона Бойкова, що відправив шайбу у сітку воріт Гордюшина. На 14-й хвилині закинутою шайбою відзначив повернення на лід інший форвард «Кременчука» Гліб Кривошапкін, а під завісу періоду рахунок збільшив Богдан Наливайко.


Кременчужани продовжували атакувати, і в другому періоді змогли закинути ще двічі - відзначилися Дмитро Чернишенко і кращий захисник УХЛ в грудні Владислав Грицьких. Лише після п'ятої пропущеної шайби «Вовки» завелися, і почали вести атакуючі дії більш активно - відступати вже було нікуди. Спочатку в середині другого періоду Віталія Власенко "розмочив" Максим Омельченко, а через 20 хвилин чистого ігрового часу «Вовки» скоротили розрив до двох шайб - по одному голу собі в актив записали Олексій Овчинніков і Михайло Шахов.


Статус-кво матчу повернули на 59-й хвилині матчу, коли одну за однієї шайби закинули форварди «Кременчука» Севастян Карпенко і Гліб Кривошапкін. 


Неймовірна кінцівка матчу, навіть суддю встигли відправити на лід. Арбітра збили кременчужани прижав до бортика


Таким чином, «Кременчук» зміг завоювати три очки в першому матчі сезону на «Айсбергу», і з хорошим настроєм продовжує підготовку до матчу з «Донбасом», який відбудеться 21 січня о 18.00. Вхід вільний. 


Хокеїсти "Кременчука" подякували вболівальникам за підтримку


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Зрозуміло, що в першому матчі на новій арені «Айсберг» нас переповнювали емоції, так як повернення на рідний майданчик складно передати словами. Вражаюча, звичайно, реконструкція.

Початок матчу через враження був дещо сумбурним, правда потім хлопці, молодці, забили, і в загалом результат вийшов непоганим. Але є помарки в нашій грі, які будемо усувати.

- «Кременчук» вів 5:0 і потім пропустив три шайби. На ваш погляд чому супернику дозволили «повернутися в гру»?

- Це все похибки молодіжного хокею, коли маємо велику перевагу і розслабляємося. У майбутньому, сподіваюся, хлопці не будуть цього допускати.

- В кінці матчу дебютував в УХЛ і в воротах «Кременчука» Артем Калашник. З чим була пов'язана заміна воротаря?

- Артем добре працює на тренуваннях і заслужив довіру проявити себе.

- Як вам атмосфера на арені?

- Все на вищому рівні - підтримка трибун, освітлення, атмосфера... Також хочу окремі слова сказати про нашого президента Сергія Володимировича Мазура. Перед матчем він пізно ввечері приїхав, коли вже всі роз'їхалися, ходив і перевіряв готовність всіх систем до першої гри. Так як Сергій Володимирович горить своїм дітищем, вкладає душу - це надихає. На таких людях хокей зараз тримається не тільки в Кременчуці, а й Україні.


Турнірна таблиця

 

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко Джерело відео: XSPORT.ua, ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх