Кременчужанки в новорічну ніч відпочивали: перших малюків народили мешканки району

2.01.2018, 10:33 Переглядів: 10 579

 

Першим у 2018-му народився хлопчик

1 січня у Кременчуці народилося четверо малюків - троє хлопчиків і дівчинка. Мами їх всіх прописані не у Кременчуці, але вирішили народжувати у нас.

 

Першим на світ з'явився хлопчик Гайк у пологовому відділенні Другої міської лікарні (Крюків). Народився новорічний малюк о 4.55 з вагою 2 960 грам та мав 49 см на зріст. Батьки хлопчика прописані у Знам'янці Кіровоградської області, а назвали малого на честь дідуся.


Другою на свято народилася дівчинка Міланка у міському пологовому будинку (центр). Народилася вона о 6.10. ЇЇ батьки зареєстровані у Глобинському районі.


Уже вдень у міському пологовому будинку народилося двоє хлопчиків - Руфар та Євгеній, родини яких проживають у Кременчуці. 


 


За традицією родини, в яких сталося це очікуване поповнення, особисто привітав міський голова Віталій Малецький. Мер провідав новонароджених і їх батьків та подарував їм сертифікати на 4,5 тисяч гривень та квіти. За ці кошти батьки немовлят зможуть придбати для своїх діточок одяг, білизну, іграшки, меблі тощо. Сертифікат батьки зможуть використати протягом одного кварталу.


За словами головного лікаря кременчуцького пологового будинку Ярослава Прокопчука, у минулому році у них народилася 2 541 дитина, а це на 250 діток менше, ніж у 2016 році.


Цікаво, що минулого року першим у Кременчуці також народився хлопчик.

Автор: Руслана Горгола Фото: Дмитрий Бабец
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх