Освітяни отримають квартири

5.01.2006, 14:01 Переглядів: 1 789
Дві сім'ї кременчуцьких освітян незабаром отримають квартири. Про це “Телеграфу” повідомили у  відділі обліку та розподілу житлової площі міськвиконкому. “Двокімнатну і однокімнатну квартири освітянам виділили у колишньому гуртожитку на Молодіжному”, – каже завідувач відділу Павло Довгий. – За програмою реконструкції малосімейок, цей гуртожиток відбудували наприкінці грудня.

Дві сім'ї кременчуцьких освітян незабаром отримають квартири. Про це “Телеграфу” повідомили у  відділі обліку та розподілу житлової площі міськвиконкому. “Двокімнатну і однокімнатну квартири освітянам виділили у колишньому гуртожитку на Молодіжному”, – каже завідувач відділу Павло Довгий. – За програмою реконструкції малосімейок, цей гуртожиток відбудували наприкінці грудня. Автозаводська рада, на балансі якої знаходився будинок, отримала у ньому дві квартири”.
Зараз у черзі на отримання житла в “Квартирному управлінні” стоїть 209 освітян. Павло Довгий каже, що впродовж декількох років місто не виділяє кошти на будівництво житла для бюджетників. “Гроші на купівлю квартир надаються хіба що при відселенні людей з аварійних будинків”. Востаннє освітяни “централізовано” отримували квартири у 2001 році, але тоді вони купляли їх за власні кошти.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх