Депутат Автозаводского райсовета Олег Савченко (партия «Свобода») назвал действия руководства Автозаводского райисполкома «мошенничеством»

29.04.2011, 11:10 Переглядів: 4 805
Речь идет о принципе назначения премий работникам исполкома: если не назначат премию руководству, то не назначат и всем остальным..

28 апреля на сессии райсовета депутат Олег Савченко (партия «Свобода») сделал заявление по поводу вопроса о премиях, назначаемых в райсовете.

На рассмотрение сессии первоначально выносился вопрос о премировании в размере оклада Владимира Коваленко, председателя автозаводского райсовета и исполкома и его первого заместителя по исполкому Григория Брыжахи за деятельность по наведению порядка в городе в рамках двухмесячника чистоты и порядка. Уже было принято решение райисполкома по этому вопросу. Однако из-за несогласия ряда депутатов райсовета и позиции руководства города вопрос о премировании на сессию не вынесли.

Однако во время самой сессии райсовета Владимир Коваленко пообещал вернуться к вопросу о премировании через месяц.

Депутатам объясняли, что рядовые работники исполкома тоже не могут получить премию, если сессия не примет решение. А начисление премий, мол, и так ограничено, и люди недополучают денег.

Депутат Автозаводского райсовета Олег Савченко, комментируя прессе такой порядок распределения премий, назвал действия руководства Автозаводского района мошенничеством и  «попытками исполкома Автозаводского райсовета нажиться на бесплатном труде людей» 

(цитируем дословно языком оригинала):

- Нахабство полягає в тому, що під час двомісячника чистоти мешканці всього міста, і зокрема Автозаводського району, працювали безкоштовно на те, щоб Кременчук був доглянутим, а голова райради із заступниками за це самі себе намагались преміювати грошима. Це є шахрайство чистої води.

 Приводим также выдержки из заявления Олега Савченко на сессии Автозаводского райсовета:

- При підготовці вказаного питання на наступну сесію, на мою думку, слід надати інформацію про конкретну суму зекономлених коштів фонду заробітної плати, конкретну суму преміювання кожної конкретної особи, тому що я, наприклад, не знаю розміру посадового окладу голови районної ради, першого заступника голови ради з питань діяльності виконавчого органу, заступника голови районної ради, заступника голови ради з питань діяльності виконавчого органу, а також, кого ще, крім керівництва районної ради, буде премійовано за рахунок зекономлених коштів фонду заробітної плати і в якому розмірі.

На засіданні комісії було також озвучено те, що працівники Автозаводської районної ради, крім голови районної ради, першого заступника голови ради з питань діяльності виконавчого органу, заступника голови районної ради, заступника голови ради з питань діяльності виконавчого органу, не отримують відповідні премії та надбавки до посадового окладу, що суттєво зменшує їхню заробітну платню, більше того, було сказано, що, в зв’язку з тим, що питання № 4 ’’Про затвердження рішення виконкому Автозаводської районної ради’’ було знято з порядку денного, то вказані вище співробітники теж не отримають премій.

Вважаю таке становище неприпустимим і пропоную зекономлені кошти фонду заробітної плати розподілити пропорційно обсягу виконуваної роботи, функціональних обов’язків та відповідальності, а також за результатами роботи між всіма працівниками Автозаводської районної ради. Це буде справедливо і не викличе ніяких нарікань будь-кого як з числа депутатів, так і з числа співробітників ради.

Таким чином, вважаю за необхідне при підготовці вказаного питання на наступне пленарне засідання сесії, а також при підготовці аналогічних питань, надавати депутатам більший обсяг інформації з врахуванням вказаних вище пропозицій.



 
Автор: ermakova
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх