Боулінг-турнір до дня Святого Миколая

24.12.2010, 19:01 Переглядів: 2 474
Благодійний Фонд «Джерело Дніпра» влаштував відпочинок дітям. Гра у боулінг, смачна піца та солодкі подарунки – усе це для дітей пільгових категорій. Такі зустрічі, завдяки Фонду, вже стали традиційними.
15-річну Тетяну виховують бабуся та дідусь. Дівчина вперше грала у боулінг. Таня дуже життєрадісна, їй все цікаво. Каже, що під час турніру встигла подружитися з іншими гравцями. Вона намагається бути успішною в житті – вчиться у ліцеї комп’ютерних технологій №30 і майже відмінниця!

17 грудня, напередодні дня Святого Миколая, у клубі «Європа» лунали веселі юні голоси. Понад 30 дітей пільгових категорій Автозаводського району зібралося відпочити та зіграти у боулінг на товариському турнірі. Організатор заходу – Всеукраїнський благодійний фонд «Джерело Дніпра». Дехто з юних кременчужан, яких запросили на свято через представників опікунської служби району, грав у боуліг уперше. Але були й вже знайомі обличчя – по зустрічах минулих років. Адже Фонд традиційно влаштовує такі заходи щороку, і багато хто з дітей з нетерпінням чекає на запрошення. Для них це й можливість змістовного відпочинку, й спілкування.

Турбота про підростаюче покоління – один із основних напрямків діяльності Фонду, який впроваджує низку програм для дітей.

– Бажаю вам міцного здоров’я, щастя та благополуччя. Нехай на ваших обличчях завжди будуть посмішки, – сказано у вітальному слові до учасників турніру Володимира Матицина, Почесного Президента ВБФ «Джерело Дніпра».

Кілька хвилин пробної гри – і ось сам турнір. Переможених немає, бо гра, як уже сказано, товариська, і всі запрошені отримують чудові солодкі подарунки. Крім цього, найрезультативніший гравець і команда відзначені  дипломами від ВБФ «Джерело Дніпра». Як часто це буває, щастить наймолодшим учасникам боулінг-турніру: саме вони набрали найбільшу кількість очок. Тепер ці дипломи спонукатимуть перевершити власний рекорд!

А всі присутні на святі бажали дітям великих звершень та щастя у житті.

 

Солодкі подарунки від ВБФ «Джерело Дніпра» отримали не тільки учасники боулінг-турніру, а й усі діти пільгових категорій Автозаводського району, яких виховують опікуни.

Солодкі подарунки від ВБФ «Джерело Дніпра» отримали не тільки учасники боулінг-турніру, а й усі діти пільгових категорій Автозаводського району, яких виховують опікуни.

 



 
Автор: ermakova
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх