Обласний прокурор просуває свої кадри на місцях

14.09.2005, 11:09 Переглядів: 3 877
Днями першим заступником прокурора міста призначено молодшого радника юстиції Анатолія Ковальчука. За офіційними даними, Анатолій Дмитрович курируватиме нагляд за органами внутрішніх справ та податковою міліцією. Анатолій Ковальчук закінчив Київський універститет імені Тараса Шевченка за спеціальністю юрист-правознавець. Він пройшов шлях від помічника прокурору району до начальника відділу нагляду за додержанням законів органами дізнання та слідства прокуратури Вінницької області.

Днями першим заступником прокурора міста призначено молодшого радника юстиції Анатолія Ковальчука. За офіційними даними, Анатолій Дмитрович курируватиме нагляд за органами внутрішніх справ та податковою міліцією. Анатолій Ковальчук закінчив Київський універститет імені Тараса Шевченка за спеціальністю юрист-правознавець. Він пройшов шлях від помічника прокурору району до начальника відділу нагляду за додержанням законів органами дізнання та слідства прокуратури Вінницької області. Перший заступник прокурора міста одружений, має доньку.
Зазначимо, що відповідне призначення здійснено прокурором Полтавської області, який нещодавно був переведений на цю посаду з Вінниці. Останне місце роботи Анатолія Ковальчука також – Вінницька облпрокуратура. Тож, виходить, що новий обласний прокурор збирає навколо себе власну команду однодумців, що є цілком розумним кроком.
А тепер вже колишній перший заступник прокурора Олександр Яременко переведений на іншу посаду і залишився працювати в міській прокуратурі.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх