31 августа в Кременчуге состоится сессия городского совета (ПЕРЕЧЕНЬ ВОПРОСОВ)

31.08.2010, 08:57 Переглядів: 2 846
На рассмотрение депутатам выносятся 43 вопроса.

31 августа, в 10.00, в Кременчуге начнётся 58 сессия городского совета V созыва. На рассмотрение депутатам выносятся следующие вопросы:

1. Про нагородження почесним знаком ’’За заслуги перед містом’’. 
2. Про виконання міського бюджету за I півріччя 2010 року.
3. Про виділення коштів за рахунок вільного залишку бюджетних коштів. 
4. Про внесення доповнення до рішення міської ради від 24 листопада 2009 року ’’Про затвердження Плану роботи міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2010 рік’’. 
5. Про затвердження рішень виконавчого комітету міської ради від 06.08.2010 № 613, від 06.08.2010 № 630.
6. Про погодження кандидатур жінок щодо присвоєння почесного звання України ’’Мати-героїня’’. 
7. Про надання пільги на оподаткування доходу, отриманого платником податку внаслідок прийняття ним у спадщину коштів, майна, майнових чи немайнових прав.
8. Про доповнення до рішення міської ради від 30 березня 2010 року ’’Про затвердження переліку об’єктів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Кременчука та підлягають приватизації’’.
9. Про надання пільги щодо орендної плати за нежилі приміщення в місті Кременчуці. 
10. Про припинення діяльності комунального підприємства ’’Міжлікарняна аптека № 211’’. 
11. Про затвердження нової редакції статуту Кременчуцької міської стоматологічної поліклініки № 2. 
12. Про узгодження питання видачі дозволу ЗАТ Кременчуцьке кар’єроуправління ’’Кварц’’ на проведення днопоглиблювальних робіт. 
13. Про розгляд протесту першого заступника прокурора м.Кременчука на п. 1.2 рішення кременчуцької міської ради від 26 травня 2009 року ’’Про благоустрій та упорядкування використання території центрального пляжу’’. 
14. Про надання пільги щодо орендної плати за нежиле приміщення громадської вбиральні в районі центрального пляжу в місті Кременчуці.
15. Про затвердження схем теплопостачання м.Кременчука. 
16. Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2007 ’’Про затвердження генерального плану м.Кременчука’’. 
17. Про попереднє погодження місця розташування стаціонарних малих архітектурних форм та пересувних малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності в м.Кременчуці. .
18. Про затвердження проекту землеустрою щодо організації територій та встановлення меж регіонального ландшафтного парку ’’Кременчуцькі плавні’’, в тому числі заказника загальнодержавного значення ’’Білецьківські плавні’’ в межах м. Кременчука.
19. Про внесення змін до деяких рішень міської ради. 
20. Про внесення змін в договір купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Київській, 3-А в м. Кременчуці. 
21. Про зміну цільового призначення земельних ділянок в м. Кременчуці. 
22. Про розміщення малих архітектурних форм в м.Кременчуці. 
23. Про припинення права користування частиною земельної ділянки та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в м. Кременчуці. 
24. Про припинення права користування земельними ділянками. 
25. Про відмову в наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду в м. Кременчуці.
26. Про вилучення із землекористування приватного підприємства ’’Монолітбудтранс’’ частини земельної ділянки в межах проспекту Полтавського та вулиць Маршала Жукова і Орджонікідзе в м. Кременчуці та надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в м.Кременчуці. 
27. Про продовження строку дії дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування в м. Кременчуці. 
28. Про продовження строку дії дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в м. Кременчуці. 
29. Про передачу фізичній особі-підприємцю Малюченку Сергію Володимировичу, фізичній особі-підприємцю Гриценку Руслану Валентиновичу та Криволапу Едуарду Георгійовичу в оренду земельної ділянки для експлуатації та обслуговування будівлі човнової станції по 
вулиці 50річчя СРСР, 2 в м. Кременчуці. 
30. Про поновлення договору оренди землі, укладеного між Кременчуцькою міською радою та фізичною особою-підприємцем Бородіною Людмилою Костянтинівною для експлуатації та обслуговування стаціонарної малої архітектурної форми – торговельного кіоску для реалізації продовольчих товарів по вул.Московській, в районі жилого будинку № 7 (по пров. Олега 
Кошового) в м. Кременчуці. 
31. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок. 
32. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Удоду Володимиру Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в мікрорайоні 278, в районі будинку № 14 взамін примусово відчуженої для суспільних потреб в м. Кременчуці.
33. Про надання земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Юрченку Леоніду Борисовичу по проспекту 50-річчя Жовтня, в районі будинку № 32/10 в м.Кременчуці. 
34. Про надання земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Кійлу Володимиру Михайловичу по проспекту 50-річчя Жовтня, в районі будинку № 18 в м. Кременчуці. 
35. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду в м. Кременчуці.
36. Про надання земельних ділянок у постійне користування в м. Кременчуці.
37. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в м. Кременчуці.
38. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення для продажу в м. Кременчуці. 
39. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення 
в м. Кременчуці.
40. Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду фізичним і юридичним особам в м. Кременчуці. 
41. Про внесення змін до рішення міської ради від 26 січня 2010 року ’’Про безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста зовнішніх інженерних мереж житлового будинку № 40 по вул. Сумській у м.Кременчуці та передачу їх спеціалізованим 
підприємствам’’.
42. Про затвердження нової редакції статуту 2-ої міської лікарні м.Кременчука. 
43. Про затвердження матеріалів інвентаризації земельних ділянок під 
цілісними парками, скверами та зеленими зонами в місті Кременчук.
44. Різне.

(Информация пресс-службы исполкома Кременчугского городского совета) 



 
Автор: solod
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх