Тролейбусів на маршрутах побільшає

25.08.2005, 14:08 Переглядів: 1 612
Сьогодні на міські маршрути виходить до 30 тролейбусів. Як каже в.о. начальника Кременчуцького тролейбусного управління Іріна Дітюк, вже з першого вересня, з початку нового навчального року, зі збільшенням пасажиропотоку на маршрути має виїхти до 35 тролейбусів.

Сьогодні на міські маршрути виходить до 30 тролейбусів. Як каже в.о. начальника Кременчуцького тролейбусного управління Іріна Дітюк, вже з першого вересня, з початку нового навчального року, зі збільшенням пасажиропотоку на маршрути має виїхти до 35 тролейбусів. Це будуть не нові машини яких місто не закуповувало з 1998 року,- а капітально відремонтовані старі трудывники, середній вік яких, при нормі 10 років, вже сягнув 13,3 роки.
До речі, керівництво та профком підприємства неодноразово зверталися до обласної влади з проханням передати кілька машин з Полтави, де за словами голови профкому тролейбусного управління Леоніда Маруніча, машини закуповувалися і закуповуються. “З таким проханням ми зверталися до губернаторів області Томіна, Удовіченка та Бульби. Останньому я сказав, якщо допоможете – напишемо на тролейбусі напис: “Слава Бульбі!” Нехай тролейбус їздить по місту - і всі знають завдяки кому він у нас опинився”,- каже голова профкому.
Щодо собівартості перевезення пасажирів, то при квитку - 30 копійок на сьогодні вона складає 1,13 грн. Процес перевезення пасажирів є збитковим. Але при цьому керівництво управління не має боргів по зарплаті. “Безумовно виживаємо й не без величезної підтримки міської влади”,- каже Ірина Дітюк.
Сама ж влада останнім часом схвально відгукується про роботу управління і обіцяє не кидати підприємство напризволяще.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх