Кременчуцький отаман співатиме у сотні кращих

19.06.2010, 23:27 Переглядів: 2 338
Він пройшов відбір у шоу «X-фактор» телеканалу СТБ.
Пан Володимир на сцені з‘явиться разом із семирічним сином Яном
Фото: Дмитрий Бабец

Про кременчуцького отамана Володимира ми вже одного разу писали – він був першим, хто заспівав на новому шоу «Х-фактор», що стартувало на телеканалі СТБ. На ньому визначатимуть кращого співака України. Розпочалося це дійство навесні у Дніпропетровську, кастинги тривали ще донедавна. І тільки тепер кременчуцькому отаману подзвонили з телеканалу і порадували: його відібрали і він співатиме у сотні кращих.

Те, що Володимир практично відкрив це шоу, відіграло чималу роль, адже його добре запам’ятали. До того ж, у нього є компаньйон, якого дуже полюбила публіка – семирічний син Ян. Він, як і батько, з’явився на відбір у козацькій формі (Володимир каже, що вони офіційно прийняті до лав козаків, і навіть отримали як слід нагайкою), тож не помітити цю парочку було важко:

– Коли проходив перший кастинг у Дніпропетровську, ми виїхали вночі. Довелося ще довго чекати на площі, де зібралось шість з половиною тисяч учасників. Ми трохи втомилися, відійшли у бік, розстелили бушлат. Навколо було вісім камер, та ще одна на вертольоті. Янчик помахав у камеру. І перед початком ефіру до нас підійшов працівник телеканалу і попросив стати уперед, посередині. Раптом з’явився Кондратюк, запропонував мені заспівати. Я настільки  був вражений… Мікрофон не працював, він був лише у студії в Києві, позаду мене шаленів натовп,  над головою гуркотів вертоліт, тому я себе взагалі не чув.

Отаман Володимир розповідає, що далі розпочався концерт, у якому виступали ті, хто брав участь у проекті «Україна має талант». Одного із них кременчужанин уже знає – це Сашко Кварта, який співав «Сеньйорита, я влюблен». Із ним Володимир давно спілкується через мережу Інтернет.

– Зі сцени він мене упізнав, підморгнув і кивнув, мовляв, зайди. Я після виступу підійшов до нього, ми пообіймались…

Далі розпочався вже сам кастинг – спочатку оцінювали вокальні дані учасників не головні судді проекту:

– Там стояло наметів із 15, у них фахівці прослуховували претендентів. Із шеститисячного натовпу залишилось десь 800 чоловік. Надалі відбір вже тривав у палаці культури, там був Кондратюк, режисер проекту та музичний критик.

Володимир розповідає, що разом із сином підготував спеціальний номер, у якому той мав вийти із трояндою. Проте усі плани зірвались – Ігор Кондратюк попрохав отамана заспівати іншу пісню.

– Я спитав, чи можна співати під гітару, мені дозволили, але у мене її не було. Вилітаю за куліси, а там конкурсанти. Прошу  – дай те гітару. А мені кажуть, що вона якась там з філармонії. Однак я ж дядько серйозний, дали…

Отаман заспівав пісню про Україну, написану російською мовою.

– Кондратюк зробив зауваження, що я про неньку таку гарну пісню співаю російською. Проте сказав – за два мільйони (головний приз проекту – ред.) нам із Яном таки доведеться поборотись.

Потім про парочку козаків записували відеоролік. Почувши історію семирічного Яна, якому «мама вже три роки не телефонувала», вся знімальна група була до сліз зворушена. Адже родину спіткала страшна трагедія: чоловік залишився без дружини, а хлопець без матері через убивство …

Побачити наших двох земляків можна буде наприкінці червня на кастингу, де співатиме сотня кращих виконавців. На наступний тур Володимир їхатиме до Києва вже із групою підтримки – такими ж козаками у формі або шароварах. До речі, незабаром кременчуцького отамана можна буде побачити й на іншому телепроекті. Працівники каналу СТБ запропонували йому взяти участь у зйомках телепрограми на кшталт «Давай одружимось». Тож незабаром ми зможемо поспостерігати за тим, як одружуватимуть отамана з Кременчука.



 
Автор: yaremko
Теги: отаман
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх