Анархісти «примазалися» до комуністів,

7.05.2008, 14:39 Переглядів: 3 046
а «ліві» закликали губернатора піти у відставку.
Помітингувати Першого травня вийшли близько 300 чоловік
Фото: Дмитрий Бабец

Першого травня комуністи традиційно вишли помітингувати біля пам’ятника вождя світового пролетаріату. До них приєдналися і прихильники Партії регіонів, які дещо «розбавили» ряди пенсіонерів молодими кадрами. Затесатися до лав партійців спробували і кременчуцькі анархісти. Троє молодиків розповсюджували листівки, у яких ішлося про Першотравень, а знизу хизувався підпис: «Федерація анархістів Кременчука». Міліція  та СБУ, що чергували на мітингу,  втрутилися у ситуацію і провели з молодиками «виховну роботу».

Більш за всіх на комуністичному мітингу дісталося губернатору Полтавщини Валерію Асадчеву. «Губернатора Асадчева – у відставку!», – закликали організатори першотравневої ходи. «Ліві» мають зуб на пана Асадчева – саме з його ініціативи зносять пам’ятники радянського періоду та перейменовують вулиці.

– Як   Ющенко в країні, так і Асадчев дестабілізує ситуацію в області. Його ініціативи щодо знесення пам’ятників і перейменування вулиць тільки погіршують ситуацію. Краще б займався економікою... – заявив у своїй промові секретар Кременчуцького міськкому КПУ Ігор Коцарь. – Ми, учасники мітингу, вимагаємо, щоб губернатор пішов у відставку!

... народ відпочивав

Поки мітингувальники лаяли владу, переважна більшість городян вирушила на залізничний вокзал,  сіла в приміські потяги та поїхала на дачі. Наприклад, кременчужанин Віктор Єпіфанов зізнався, що Першотравень уже давно став для нього приводом добре  відпочити та розслабитися.



 
Автор: sokolov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх