Сталеливарний знову трусить

22.04.2008, 21:44 Переглядів: 1 594
Водночас, але у різних містах країни, 17 квітня мали відбутися збори акціонерів Кременчуцького сталеливарного заводу. Однак захід не відбувся. Ніде..

Збори по-кременчуцьки

Збори акціонерів ВАТ «Кременчуцький сталеливарний завод», які мали відбутися об 11.00 у Палаці культури ім. Котлова 17 квітня,  навіть не розпочиналися. Про це повідомив голова правління підприємства Олександр Холошин:

– Сьогодні загальні збори акціонерів ВАТ «Кременчуцький сталеливарний завод», скликані правлінням на вимогу акціонера, що володіє більше 10% акцій підприємства, провести не вдалося – реєстратор не надав реєстр акціонерів для проведення таких зборів. Реєстрація акціонерів не починалася. Збори не відкривалися. Не було розглянуте жодне питання порядку денного, – пояснив пан Холошин.

За його словами, факти відсутності реєстру та неможливості проведення зборів акціонерів були зафіксовані у протоколі контролю представником Полтавського територіального управління Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку.

Збори по-дніпропетровськи

17 квітня об 11.00 акціонер підприємства – компанія «Ремморро Інвестментс лтд», що володіє більш ніж 10% статутного фонду підприємства, мала провести збори акціонерів у Дніпропетровську. Згідно з надрукованим у пресі оголошенням, на зборах, крім звітування про роботу підприємства, мали обирати голову правління та членів правління, голову та членів спостережної ради тощо.

За даними інформагенції «Новини Полтавщини», збори у Дніпропетровську також не відбулися з причини відсутності реєстру акціонерів.

Далі буде…

За офіційними даними, наступні збори акціонерів мають відбутися у Кременчуці 28 квітня. Імовірно, до цього часу акціонери мають порозумітися між собою задля стабільної роботи підприємства та отримання ним прибутку. В іншому випадку ймовірне чергове протистояння, що може призвести до нервової напруги на підприємстві.

За інформацією «Телеграфа», не виключено, що до дати проведення зборів буде вирішено питання продажу одним акціонерам своєї частки іншому акціонеру.
Нагадаємо, за даними «Українських новин», 29% акцій ВАТ «Кременчуцький сталеливарний завод» належать компанії «Теко-Днепрометизделия» (входить до складу групи ТАС); 33,97% контролюється групою «Приват»; 22,05% – акціонерною страховою компанією «Форум»; 9,8% акцій – ЗАТ «Систем Кепітал Менеджмент» (власник – Ринат Ахметов). Ще 6,18% акцій володіють міноритарні акціонери і фізичні особи.



 
Автор: bulashev
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх