Стало відомо, що...

3.04.2008, 21:05 Переглядів: 1 760
…186 дерев можуть зрубати на місці можливого будівництва супермаркету «Білла»..

Про це заявив депутат Валентин Стасюк, який у судовому порядку намагається заборонити подібне будівництво у парку «Ювілейний».

...у Кременчуцькому пологовому будинку незабаром відкриють відділення для недоношених дітей. Як повідомив завідувач міським відділом охорони здоров’я Валерій Литвиненко, уже закуплено всю необхідну апаратуру, зроблено ремонт відповідного приміщення.

…острови Зелений та Шеламай влітку приберуть. Це буде зроблено громадською організацією «Нова Хвиля» в рамках соціального проекту, на який із  міського бюджету було виділено 2,8 тисячі гривень.
– Ми підтримали пропозицію цієї організації, адже чистота навколишнього середовища в місцях масового відпочинку кременчужан – це гостра проблема. Молодь береться у червні навести порядок на островах. Можливо, й інші люди наслідуватимуть їх приклад, – зазначили у відділі сім’ї, освіти та молоді.

…гаражні кооперативи у Кременчуці будуть перевірятися комісією для виявлення фактів незаконної діяльності. Таку вказівку дав міським чиновникам мер Микола Глухов під час звіту перед громадою. Приводом стали скарги кременчужан на незаконні пункти прийому металобрухту та закопування в землю відпрацьованих машинних фільтрів.

...у Палаці ім. Котлова, 27 березня, довелося червоніти міським комунальникам. Мер декого з них піднімав із словами «вставайте, хай хоч люди на вас подивляться». Таким чином він реагував на скарги: у когось із кременчужан тече дах, у когось  ліфт не працює, а деяким «жеківським» слюсарям і гроші не платять… Показуючи начальнику УЖКГ лист за підписами мешканців «безліфтового» під’їзду, мер зобов’язав його принести стільки ж підписів на папері, де зазначено, що ліфт уже працює.  



 
Автор: editor
Теги: Стасюк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх