
Взяти участь просто — надсилайте свої рецепти на пошту gazetakremenchuk@gmail.com або в телеграм на номер +380981248490 до 25 грудня
Складові:
гриби мариновані (печериці) 500 гр
сир твердий 300 гр
яйця варені 8-10 шт.
куряча грудка 700-800 гр
цибуля ріпчаста 2-3 шт.
майонез 72%
Печериці можна купити вже мариновані, а можна замаринувати самостійно. Я купую свіжі і мариную, так дешевше (оцет 4 ст. л., сіль ½ ст. л., цукор 1 ст. л., вода 150 мл, маринад довести до кипіння, всипати гриби, перемішати, потримати 5 хвилин на малому вогні і вимкнути, пересипаю у літрову банку і коли прохолонуть в холодильник на ніч).
Яйця та курячу грудку відварити.
Цибулю замаринувати: окріп або тепла вода 200мл, оцет 3-4 ст. л., цукор 1 ст. л., сіль 1 ч. л.
Цибулю ріжу кубиком, можна півкільцями, заливаю маринадом на 15-30 хв.
Гриби, сир, курячу грудку, яйця порізати однаковим кубиком, цибулю як схочете, додати майонез.
Нагадаємо, конкурс рецептів від газети «Для дому і сім'ї» продовжується.
Взяти участь просто! Поділіться своєю улюбленою стравою, яка асоціюється у вас із святковим новорічним столом. Це може бути оригінальний салат, смачний торт, соковите м’ясо чи креативне сучасне блюдо, яке так люблять шанувальники здорового харчування.
Редакція обере три найцікавіші рецепти, автори яких отримають приємні подарунки та публікацію у святковому випуску!
Як взяти участь:
Давайте разом створимо святковий настрій і надихнемо один одного смачними ідеями!
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.