Танк – краще авто для наших доріг

26.02.2009, 13:16 Переглядів: 2 034
Так вважає нардеп Олег Бабаєв. Він знов «наїхав» на віце-мера з комуналки, що відповідає за міські дороги..

Той пояснив – грошей на дороги немає, їх не вистачить навіть на ямкові ремонти.

На сесії міськради, що пройшла 24 лютого, знов заговорили про якість ремонту Крюківського мосту та вщент розбиті кременчуцькі дороги. Питання підняв нардеп Олег Бабаєв, у сесійному залі підхопили. На його думку, у кременчужан ніяк не виходить поїздити по нормальних дорогах: взимку вони під снігом, навесні – у ямах, а влітку-восени – на ремонті.

– Стан доріг катастрофічний. Просто жах! Найкращий вид транспорту – це танк чи БМП.

Далі він закинув віце-меру з комуналки Миколі Порицькому, що розподільні смуги зроблені абияк, і запропонував своїм коштом купити фарбу, щоб від «Укртатнафти» до залізничного вокзалу зробити все «по-людськи, гарно».

Та віце-мер з комуналки Микола Порицький пояснив: у всьому винні гроші. 800 тисяч гривень, що спрямовуються на ямкові ремонти, не вистачить. І звернувся до нардепа аби той добився, щоб 24 кілометри доріг нарешті передати на баланс держави, до «Укравтодору» (це не можуть зробити з 2007 року). Тоді і фінансування на них буде інше. Це стосується таких вулиць, як Першотравнева, Київська, Московська, Халаменюка, проспект Полтавський, двох дамб, що у Крюкові тощо.

Ремонт мосту назвали «халтурою»

Так про якість виконання робіт з капремонту Крюківського мосту на сесії міськради висловився депутат міськради Петро Столяр. Він каже: якщо по вулиці 60 річчя Жовтня в районі колишнього палацу «КрАЗ» капремонт протримався два роки, то на мосту асфальт потріскався одразу. Пан Столяр призвав компанії, що робили ремонт на мосту, до відповідальності. За них заступився мер Микола Глухов. Він зазначив, що коштів було обмаль, і замість того, аби зняти два шари асфальту, що були на мосту, зняли лише один, тому воно так негарно вийшло:

– Треба було на рік закрити міст, знять асфальт повністю, поновити гідроізоляцію. А ми зняли перший, а другий залишили, бо в Укрзалізниці не було грошей, – сказав мер.

І додав: на мосту постійно йде вібрація, через це там асфальт «лежить» гірше, ніж на звичайному ґрунті.

А нардеп Олег Бабаєв знов жбурнув камінь у город віце-мера з комуналки, запропонувавши закрити міст для всіх, крім пана Порицького, аби він мав змогу їздити розбитим мостом туди-сюди…

Однак, хоча критики з вуст високопосадовців лунало багато, реальних пропозицій, як покращити стан доріг та з кого спросити за низьку якість ремонту мосту, так і не пролунало.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх