«Я пропонував відвезти пасажирів самостійно», — власник маршрутки Світловодськ-Кременчук відповідає на звинувачення

1.04.2024, 13:27 Переглядів: 1 526 Коментарів: 1

 

Мова йде про інцидент, який «Кременчуцькому Телеграфу» повідомила донька пасажирки маршрутки. За словами жінки, водій відмовився їхати через Крюківський міст до кінцевої зупинки громадського транспорту

*фото ілюстративне

Сьогодні, 1 квітня, до редакції звернувся власник маршрутки, якого кременчужанка звинуватила у відмові перевозити пасажирів через Крюківський міст, та дав свої коментарі.

«28.03.24, о 19:15 моя мама сіла в маршрутку Світловодськ-Кременчук через Білецьківку (ТОВ АТП 15307, у м. Кременчук). З нею їхали ще 2 жінки з валізами, всі до залізничного вокзалу Кременчука. Водій доволі швидко доїхав до району коледжу Остроградського і зупинився зі словами: «у меня тормоза плохо работают, я не поеду на мост, поэтому выходите и доезжайте сами. На резонне питання щодо повернення грошей за «недопроїзд» сказав, що може повернути лише 6 грн», — стверджувала жінка.

Нині ситуацію прокоментував власник транспортного засобу. Чоловік побажав приховати своє ім’я. Власник маршрутки стверджує, що на його водія звели наклеп.

— У нас була технічна несправність. Коли все сталося, водій просто не хотів наражати на небезпеку пасажирів. Він розумів, що в автомобілі існує проблема. Машина проходить технічний огляд зранку та увечері, після того, як повертається з маршруту. Автомобіль виїхав о 6.30 з території АТП 15307 у справному стані. Якість доріг, по яких рухається транспорт, бажає кращого. У автомобіля перед Крюківським мостом пошкодився гальмівний шланг, — констатує власник транспорту.

Як стверджує чоловік, іншого водія, який би довіз пасажирів до кінцевої зупинки знайти не вдалося.

— Моя пропозиція була така, що я міг поїхати на власному автомобілі на місце зупинки та відвезти людей. У маршрутці залишалося три пасажири, за 20 хвилин я міг їх відвезти. У нас є резервний автомобіль, але немає водіїв. Багато молодих водіїв, які працювали на нашому підприємстві, були мобілізовані. Водіїв не вистачає катастрофічно, — стверджує власник транспортного засобу.

За словами чоловіка, чекати 20 хвилин пасажири відмовилися, тож водій запропонував повернути їм кошти.

— Я в цей час був на зв’язку з водієм. Водій пропонував повернути 15 гривень для подальшого проїзду. Ця маршрутка відновила рух з 27 березня. 27 березня я їздив з водієм цілий день, щоб розуміти стан машини, розуміти маршрут. Транспорт їздив 27 березня у звичному режимі, — стверджує власник.

За словами чоловіка, зараз транспорт курсує у звичному режимі.

— Цей рейс, який ми виконуємо, не їздив три роки від початку коронавірусу. Ми його відновили на прохання людей, адже цей маршрут не є для нас рентабельним, — розповів власник маршрутки.

У разі виникнення будь-яких питань щодо надання послуг на маршруті, можна звернутися до диспетчера за телефоном:

067-105-86-35.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

142
2 квітня 2024 01:18

И как обычно, маршрут не рентабельный, но хозяин автобуса, руководствуясь самыми благими побуждениями, решил ездить. Риторика очень напоминает одного известного в городе депутата ВР.


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх