За сіль та паливо. Кременчуцькі комунальники мають борг у понад 7 млн грн

15.01.2024, 14:04 Переглядів: 651

 

Найбільші борги КАТП-1628 має за закупку солі

Кременчуцьке автотранспортне підприємство 1628 станом на 1 січня має борги у понад 7 млн гривень — їх планують погасити коштом місцевого бюджету. Про це стало відомо з проєкту рішення, який мають розглянути на сесії Кременчуцької міської ради 18 січня.

Як вказано у документі, найбільші борги КАТП-1628 має за закупівлю солі — це понад 5,5 млн грн. Торік комунальне підприємство двічі замовляло по 700 тонн солі у двох товариствах з обмеженою відповідальністю — «ТД «Кип і Ко» та «Євразійська торговельна група»

У Prozorro вказано, що у першої фірми за одну тонну КАТП віддало 6 тисяч гривень, хоча спочатку комунальники оголосили очікувану вартість за понад 8 тисяч гривень. У ТОВ «Євразійська торговельна група» підприємство купило сіль за 6,5 тисяч гривень/тонна — очікувана вартість від комунальників спочатку була понад 9 тисяч гривень.  

Зазначимо, за даними журналістів «Наші гроші», ТОВ «Торговий дім «Кип і Ко» (засновник Петро П’ятков) і КП «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» Черкаської міської ради торік уклали угоду — комунальники купили у фірми сіль по 9 252 грн за тонну. Ця угода стала однією з найдорожчих серед аналогічних закупівель по всій Україні. 

Також підприємство має борги за закупку палива у понад 1,5 млн грн. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх