Очільника Глобинської громади звинувачують у переплаті за проєктну документацію

11.01.2024, 16:15 Переглядів: 634 Коментарів: 1

 

Слідчі передали матеріали справи до суду

Голову Глобинської міської ради Станіслава Джуся звинувачують у переплаті за послуги з виготовлення проєктної документації на добудову басейну для однієї з місцевих шкіл. Про це «Кременчуцький ТелеграфЪ» дізнався з ухвали Глобинського районного суду.

29 грудня у Глобинському районному суді відбулося засідання, на якому розпочали розгляд кримінальної справи стосовно очільника Глобинської громади Станіслава Джуся та його заступника Олександра Кочерги, на якому призначили проведення підготовчого судового засідання. На час розгляду справи Джуся повторно відсторонили від посади на 2 місяці (попередній термін відсторонення закінчився 31 грудня).

З матеріалів суду відомо, що наприкінці 2021 року міський голова від імені виконавчого комітету Глобинської міської ради уклав договір із київською установою щодо розробки проєктно-кошторисної документації на добудову басейну в ліцеї. Вартість розробки цих документів обійшлася громаді в 1 млн 498 тис. грн.

За даними Полтавської обласної прокуратури ця сума була завищена на понад 650 тисяч гривень.

У листопаді 2023 року Станіслав Джусь отримав підозру у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, директора Глобинської міської лікарні Ігоря Балаховського затримали за підозрою в хабарництві з підрядником, що займався облаштуванням укриття в медзакладі.

Автор: Яна Гудзь Джерело фото: сайт Глобинської громади
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

942
11 січня 2024 16:35

Йому треба було б стажування у нашій мерії пройти. Вони б його навчили як десятиліттями списувати гроші на проектні документації smile 


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх