Світ відпочинку та смакоти: Топ 5 ресторанів у Кременчуці з чудовою атмосферою та затишком

7.12.2023, 20:34 Переглядів: 3 245 Партнерський проєкт

 

Можна не тільки зустрітися з друзями та смачно поїсти або випити, а ще й поринути тимчасово в іншу реальність та просто відпочити, адже кожен заклад має різну тематику


Якщо Ви замислюєтеся де у Кременчуці зустрітися з колегами, посидіти потеревенити з друзями, смачно поїсти, випити смачний коктейль та сховатися від морозу на вулиці, тоді ця стаття для вас. Ми зібрали п'ять закладів харчування з прекрасною атмосферою, затишними місцями та зручним розташуванням, де можна не тільки зустрітися з друзями та смачно поїсти або випити, а ще й поринути тимчасово в іншу реальність та просто відпочити, адже кожен заклад має різну тематику.

Усе це ви можете знайти тут:

Маестро

 

Перше, що приходить на думку, коли переступаєш поріг і стаєш гостем ресторану «Маестро» у Кременчуці – це слово «витонченість».

Контрастний інтер'єр, дивовижна смачна європейська кухня, приємний персонал та різноманітне меню — все це надає свого шарму цього ресторану.

В цілому ресторан «Маестро» може нагадати вам одночасно і європейське кафе десь у невеликому містечку Німеччини, завдяки його домашній атмосфері, і водночас показати дорогу стриманість та вишукування, як у Відні.

Ресторан «Маестро» у Кременчуці – тепле, зігріваюче та європейське затишне місце як для зустрічей з колегами, так і для «посиденьок» з друзями, та для відпочинку у рідному колі. Тому запрошуємо насолодитися затишком й теплом та смачними стравами в ресторані «Маестро».

Контактні дані

Адреса: вулиця Генерала Жадова, 10

Телефон: 098-560-44-13

Інстаграм: @restaurant_maestro

Хутірець

 

Де б ми не знаходилися і які б нові страви не коштували, але завжди хочеться повернутися до зачатків: до рідної країни, до домівки, до традиційних страв української кухні.

Ми, як ресторан нашої національної кухні, вже майже 20 років зберігаємо якість і вдосконалюємо пропозиції досить об'ємного меню. А справжні завсідники нашого закладу цілорічно смакують грильовані витребеньки з вогню. Відповідно до запитів часу готуємо та організовуємо доставку замовлення за усім асортиментом меню.

І які б тяжкі часи не були, ми створимо для вас затишні умови й гостинний та щедрий український стіл. Завжди чекає на Вас всім відомий «Хутірець».

Контактні дані

Адреса: проспект Свободи, 7-А
Телефон: 068-102-12-12

Сайт: hutirec.com

Друзі та вино

 

Затишне сімейне кафе в центральній частині міста. Тут завжди тепла та гостинна атмосфера, це відчувається у кожному куточку: від теплого освітлення, що створює затишок, до меблів та декору. Це місце зустрічі авторських смачних поєднань від шеф-кухаря Віталія Давидова та бренд-шефа (призера Чемпіонату України з кулінарного мистецтва) Дмитра Радченка.

Тут найкращий в місті стейк; піца, яку варто скуштувати; найсвіжіші морепродукти; паста, приготовлена з любов’ю та майстерністю. До речі, кожен вид пасти виробляється вручну з використанням традиційних італійських рецептів.

Винна карта, розроблена професійним сомельє, дозволить повною мірою розкрити смаки страв та насолодитися вечором. Вихідні дні наповнені живою музикою, періодично проходять гастровечори, винні дегустації, цікаві акції та пропозиції. Тож підписуйся на сторінку в інстаграм.

«Друзі та Вино» – це коли ви збираєтеся із близькими людьми за столом, заповненим улюбленими стравами – і всі негаразди відступають на другий план. Ви багато говорите, смачно їсте, смієтеся і почуваєте себе щасливими в цьому моменті.

Контактні дані

Адреса: вулиця Тараса Шевченка, 46
Телефон: 097-448-11-88
Сайт: druzitavyno

Johnny, don't cry

 

Відкрийте двері у світ виточених смаків Johnny, don’t cry (Джонні, тільки не плач) – коктейль-бар, де зустрічаються три світи: світ коктейлів, світ кави та авторської кухні.

Коктейльна карта побудована на асоціаціях з ролями легендарного актора Джонні Деппа, а також містить понад 50 класичних коктейлів, які задовольнять смак кожного гостя.

Авторська кухня — це витончена гра зі смаками, де кожна страва, це творче осмислення класичних шедеврів. Сміливі поєднання інгредієнтів та неочікувані смакові композиції роблять страви неповторними.

Обслуговування — це поєднання теплої дружби та класичної професійності. Команда завжди готова зробити ваш візит комфортним та незабутнім, дбаючи про деталі, щоб ви насолоджувалися кожним моментом.

Johnny, Don't Cry – це не просто бар, а місце, де сучасність і сміливі експерименти роблять кожен візит неповторним враженням. Завітайте, щоб насолодитися унікальним поєднанням традицій і новаторства, де кожна страва та коктейль – це справжнє мистецтво смаку.

Контактні дані

Адреса: вулиця Університетська, 1
Телефон: 068-668-69-96
Інстаграм: @johnny.dont.cry

Джан BEER

 

Привіт, мене звати Джан BEER 🍻, і я запрошую тебе у най...най...кращий заклад Кременчука!

Я створив затишну та водночас яскраву атмосферу show must go on, а в пʼятницю та суботу — ще й у супроводі улюблених хітів від талановитих музичних кавер-бендів України.

На вході тебе зустрінуть сервіс гіди — справжні друзі, які знають все про мене і зможуть розказати багато захоплюючих історій.

Серце мого дому бʼється у власній пивоварні. Тут народжується авторське пиво з насиченим кольором, мʼякою піною та неповторним смаком.

У мене немає секретів, саме тому ти можеш бачити абсолютно все, що відбувається на моїй кухні, адже вона відкрита для тебе, як і моє серце.

На цій кухні у руках талановитих кухарів продукти перетворюються на витвори мистецтва, смак, аромат та естетика яких підкорить тебе з першого погляду.

А приємне тепло всередині твоєї душі подарують смачні напої від моїх най...най...барменів.

Я створив все це для тебе, бо ти гідний найкращого. Чекаю в гості, твій Джан BEER

Контактні дані

Адреса: вулиця Коцюбинського, 1-В
Телефон: 068-040-40-00
Інстаграм: @dzhanbeer

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх