У Кременчуці Cheev «запалив» зал палацу культури «Нафтохімік»

4.12.2023, 21:32 Переглядів: 1 846

  

Це був перший концерт співака у Кременчуці

Вчора, 3 грудня, до Кременчука завітав співак Cheev. Концерт відбувся у палаці культури «Нафтохімік». Публіка його зустрічала, гучно аплодуючи та вигукуючи.

 

Розпочав свій виступ з пісні «Оберігати». З перших слів присутні в залі почали підспівувати. Далі співак привітався та зазначив, що це його перший концерт у Кременчуці.

Далі концерт продовжився улюбленими піснями фанатів, такими, як: «Пазл», «Мрієшся», «Оберігати», «Печаль» та іншими.

А перед піснею «Гарно так» розіграв невеличку сценку, де присутні мали вгадати по схожими на пісню висловам, яка пісня буде наступною. Фанати успішно з цим впоралися, тож далі співак виконав улюблену фанатами пісню «Гарно так».

 

Також під час концерту співак розповів, як виник його псевдонім Cheev. Його повне ім’я Владислав Чіжевський і раніше його прізвище називали постійно по-різному. Тож, співак скоротив прізвище і назвався «Чів». Але після цього його почали плутати з іншим співаком. Тому зі сцени він попросив усіх присутніх тричі повторити, як правильно звучить його псевдонім, і усі виконали це прохання.

 

Далі Владислав Чіжевський заспівав ще декілька пісень та разом з музикантами пішов зі сцени, але фанати з вигуками «На біс!» так просто його не відпустили. Тож співак знову вийшов на сцену та заспівав найулюбленіші пісні фанатів: «Гарно так», «Мрієшся» та «Оберігати». Й після цього під гучні оплески співак пішов зі сцени.

 

До речі, Владислав Чіжевський за національністю білорус, але для розвитку обрав Україну. І зараз сумлінно вчить нашу мову, пише пісні та співає нашою солов'їною.

Фото: Кирило Воронцов
Автор: Дарія Згура Фото: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх