Бані та лазні: де у Кременчуці можна отримати релакс душі та тіла

1.12.2023, 19:05 Переглядів: 2 380 Партнерський проєкт

 

Якщо Ви шукаєте ідеальне місце, де попаритися в бані, освіжитися потім у холодній купелі, поплавати у теплому басейні або відвідати спа-процедури, то ця стаття для Вас

Ось вже і прийшли морозні дні під час яких, хочеться постійно туди, де тепліше. Тож, ми знайшли де у Кременчуці можна отримати релакс душі та тіла, а заодно добре прогрітися. Ми зібрали місця в яких, Ви зможете знайти ідеальне місце, щоб попаритися в бані, освіжитися потім у холодній купелі або поплавати у теплому басейні.

Усе це ви можете знайти тут:

Villa Dnipro

 

В пошуках ідеального місця для відпочинку сім'ї або великої компанії друзів не обов'язково їхати далеко. Двері Villa Dnipro завжди відкриті для Вас.

Пориньте в атмосферу справжньої зимової казки разом з нами. Красиве місце, приємна атмосфера, релакс для душі та тіла.

До ваших послуг:

  • баня на дровах
  • освіжаюча холодна купіль
  • теплий басейн
  • банкетна зала
  • комфортна кімната відпочинку
  • більярдна зала
  • мангал

Усе для Вашого комфорту та гарного відпочинку. Чекаємо на Вас!

Контактні дані:

Адреса: вулиця Івана Приходька, 16-Г
Телефон: +380-98-804-77-31
Інстаграм: @villa_dnipro.kremen

Острів скарбів

 

Лазня «Острів скарбів» – це справжній притулок для поціновувачів традиційних українських лазень. Знаходячись на околиці міста, це місце ідеально підходить для невеликої компанії до 10 осіб, які шукають спокій та розслаблення. Лазня працює на дровах, що надає їй тепло та чарівність, незрівнянне з сучасними електричними аналогами. Після парної на вас чекає охолоджувальне занурення в чистий басейн розміром 2.5х2.5 м, де ви можете відчути як ваші м'язи розслаблюються і ваші втоми випаровуються.

Весь процес відвідування лазні «Острів скарбів» продумано до найдрібніших деталей. Крім одноразових капців, шапочок та рушників, які надаються для кожного гостя, адміністрація приділяє особливу увагу їхньому комфорту та безпеці, забезпечуючи неперевершену якість обслуговування. Ця лазня — ідеальне місце для тих, хто хоче провести час у тиші та спокої, поринути в атмосферу розкоші та повного розслаблення.

Контактні дані:

Адреса: вулиця Кооперативна, 2-Н

Телефон: +380-98-392-19-11

Інстаграм: @sauna.bar.kremenchug

Сосновий дворик

 

Баня на дровах «Сосновий дворик» запрошує гостей відпочити та погрітися в холодну пору року. До Ваших послуг затишна банька, яка утопає в зелені соснового лісу, де можна знайти відпочинок для душі та тіла. Приготувати шашличок та відпочити на гойдалці, насолоджуючись соснами та ялинками. Пропаритись з дубовим віником, а потім зануритись в басейн.

Родзинкою відпочинку є Карпатський чан! Основним ефектом лазні та чану є загартовування організму і зміцнення імунітету. Прогрівання в чані з ароматними травами на свіжому повітрі під соснами – це ідеальний релакс для душі та тіла.

Після бані гості мають можливість відпочити в гостинній з каміном, або відпочити в окремій кімнаті. Також у вас є можливість насолодитися чаєм або ароматною кавою.

Контактні дані:

Адреса: провулок Василя Стефаника, 36-А
Телефон: 096-525-25-42
Інстаграм: @banya.kremen.sosnoviy_dvorik

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх