Боксерів з Кременчука відзначили преміями за вдалі виступи на чемпіонаті України

20.11.2023, 15:05 Переглядів: 1 050

 Вітаємо юних спортсменів

З 23 до 29 жовтня боксери спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (СДЮШОР) виступили на змаганнях серед юнаків чемпіонату України з боксу, який проходив у Чернівцях.

Під керівництвом тренера Олександра Ляхового спортсмени завоювали призові місця. 

Руслан Стеценко завоював 2 місце, у рівному двобої поступився в фіналі, проте виграв попередні три бої. А Тимур Савченко посів 3 місце.

 

З 5 до 12 листопада проходили змагання серед молоді та жінок. Вихованці СДЮШОР під керівництвом тренера Олександра Мальцева також взяли участь у змаганнях. 

Ярослав Хохлач став бронзовим призером, вигравши попередні два бої. Денис Дедюк в рівному вже другому бою поступився та здобув 5 місце. У пресслужбі спортшколи зауважили, що це навіть добре для бойового досвіду хлопців. 

 

Президент Міської федерації боксу Кременчука Віталій Марченко завітав в школу олімпійського резерву з боксу. Він нагородив цінними призами та грошовими преміями боксерів та тренерів, які вдало виступили на чемпіонаті України.

 

Вже 17 листопада в СДЮШОР з боксу відбулась зустріч з президентом Полтавської обласної федерації боксу Миколою Семенягою та тренерським складом і спортсменами школи. На зустрічі були директор школи СДЮШОР Олег Гончар, тренер Олександр Ляховий, та боксери, які вибороли призові місця на чемпіонаті України серед юнаків в Чернівцях. Стеценко Руслан і Савченко Тимур отримали грошові призи.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СДЮШОР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх