Кримський татарин з Кременчука Ірфан Мірзоєв вдруге завоював срібло чемпіонату світу

30.10.2023, 10:22 Переглядів: 1 262

 

Вітаємо нашого спортсмена

28 жовтня на чемпіонаті світу зі спортивної боротьби кримськийтатарин, який представляє Кременчук, Ірфан Мірзоєв завоював срібло. Призер Європи та світу серед молоді, призер Європи U-23, 19-річний Ірфан Мірзоєв змагався у Тірані (Албанія) серед чоловіків до 23-х років. Наш спортсмен продемонстрував яскраву боротьбу і виборов для України таке безцінне срібло. 

У ваговій категорії до 72 кг Ірфан переміг угорця Кристофера Кланого і поляка Пьотра Столярчика.У чвертьфіналі переміг представника Азербайджану Руслана Нуруллаєва. А у півфіналі Ірфан здолав швейцарця Міхаеля Портмана. У фіналі, в поєдинку за «золото», Ірфан Мірзоєв поступився «нейтралу з рф» Дмітрію Адамову.

Щиро вітаємо Ірфана Мірзоєва з чудовим виступом на чемпіонаті світу! З кожним разом Ірфан прогресує, додає на очах, стає вправнішим і сильнішим! Вітаємо його наставника Ленура Темірова. Також борець висловив вдячність за підтримку - Анатолію Коханевичу та президенту ФГРБУ Олегу Сазонову. А також тренерському штабу - головному тренеру Володимиру Шацьких, старшим тренерам Артуру Дзігасову, Мураду Саргсяну, Яшару Насірову.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх