11-й ліцей Кременчука замовив будівництво госпспоруди для укриття

25.10.2023, 18:55 Переглядів: 1 554

611 тис. гривень заплатять київській фірмі, яка, ймовірно, спроєктує модульне укриття

24 жовтня Кременчуцький ліцей № 11 «Гарант» уклав договір із ТОВ «Архітектурно-проєктна студія» на  будівництво модульної швидкоспоруджувальної господарської будівлі для використання під найпростіше укриття для потреб ліцею. Ціна договору склала 611 тис. гривень. 

Про це йдеться в оголошенні, розміщеному в системі публічних закупівель Prozorro. Відомо, що роботи мають виконати до 31 грудня 2023 року. Технічне завдання, в якому б містилися параметри укриття та договір на виконання робіт - традиційно не опубліковані. Відтак невідомо, якого розміру буде укриття, чи оздоблене воно буде - невідомо. 

За даним аналітичної системи Youconrol,  ТОВ «Архітектурно-проєктна студія» зареєстрована у січні минулого року в Києві, спеціалізується на діяльності у сфері архітектури. Статутний фонд - 10 тис. гривень. Засновники - мешканець Градизька Сергій Клименко та мешканець Кам’янського Максим Слизькоух. Фірма заробляє кошти виключно на публічних закупівлях. За час свого існування уклала договорів на 26,5 млн гривень. Співпрацює переважно із Білгородською сільрадою, що на Київщині - виконувала проєктні роботи.

Нагадаємо,  11-й ліцей - одна з 28 шкіл Кременчука, що працюють у змішаному або дистанційному форматі. 

28 % шкіл та 57 % садків у Кременчуці й досі працюють дистанційно

Раніше повідомлялося, що наприкінці вересня зі стабфонду Кременчуцької громади виділили кошти на проєктування робіт у ліцеї № 11 понад 600 тис. гривень. При цьому міський голова Віталій Малецький заявляв, що укриття для ліцею №11 коштуватиме Кременчуку приблизно 15 млн гривень. Тож, імовірно, ця закупівля стосується лише проєктних робіт, а не власне будівництва модульної споруди.



Автор: Ольга Мінчук Джерело фото: фото ілюстративне
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх