Поліція зловила 31-річного кременчужанина, який продавав наркотики у Полтаві

25.10.2023, 14:03 Переглядів: 811

 

Тепер «закладнику» загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Поліція зловила кременчужанина, який продавав наркотики у Полтаві. Про це інформує Полтавське районне управління поліції.

Дільничні офіцери, патрулюючи 12 вересня Шевченківський район Полтави, побачили підозрілого чоловіка в лісовому масиві. Під час перевірки документів поліціянти знайшли у нього наркотики та викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Наркоторговцем виявився 31-річний кременчужанин, який при собі мав близько 90 згортків із наркотичною речовиною. Також в автомобілі чоловіка слідчі знайшли понад 120 так званих «закладок», та ще близько 100 подібних — у його помешканні.

Вилучені речові докази слідчі направили на експертні дослідження. Наразі чоловікові вже повідомили про підозру та обрали йому запобіжний захід — тримання під вартою.

Слідчий підрозділ Полтавського районного управління поліції розпочав кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Нацполіція Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх