Кременчуцький боксер Сергій Радченко завоював титул WBC Ukraine та чемпіона України

8.10.2023, 14:01 Переглядів: 1 239

 Важковаговик у титульному бою переміг Дмитра Сергуту

Український боксер важкої ваги Сергій Радченко (9-7) переміг Дмитра Сергуту (8-4) та завоював вакантні пояси чемпіона України та WBC Ukraine, повідомляє Спортарена.

 

Радченко переміг технічним нокаутом У восьмому раунді Сергію вдалася комбінація, яка вирішила результат до цього моменту рівного бою.

Подія відбулася у Києві в рамках благодійного вечора імені заслуженого тренера України та президента Національної ліги професійного боксу України Михайла Зав’ялова. Під час вечора боксу пройшов благодійний аукціон, мета якого – збір коштів на допомогу зведеному воєнізованому підрозділу патрульної поліції.

 

Радченко здобув свою третю поспіль перемогу технічним нокаутом. У попередньому бою Сергій у квітні переміг Богдана Борового.

 

«Це моя мрія, до якої я йшов кілька років, і це третя спроба. Перша була, коли готувалися до бою, і я розірвав м’яз, була операція. Далі у 2022 році розпочалася повномасштабна війна. І сьогодні нарешті відбувся цей поєдинок одразу за два пояси. Хочу подякувати ЗСУ, завдяки кому ми можемо в такий час проводити такі вечори, готуватися та підіймати прапор нашої країни», — сказав Сергій Радченко у коментарі «Вечірньому Києву».
Автор: Олеся Данилова Джерело фото: Вечірній Київ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх