Як не захворіти в поліклініці

9.10.2023, 07:02 Переглядів: 1 082 Коментарів: 1

 

Ці прості кроки допоможуть вам не захворіти

Поліклініка - це місце, яке відвідує багато хворих, інколи з інфекційними захворюваннями, тому вона може бути підвищеним ризиком для зараження. Проте, існують кілька простих заходів, які можуть допомогти вам залишитися здоровими під час відвідування.

  • Перевірте свою температуру та інші симптоми. Якщо у вас є підвищена температура, кашель, нежить, біль у горлі, слабкість або інші ознаки застуди чи грипу, то краще залишитися вдома та зателефонувати лікарю. Так ви не лише захистите себе від ускладнень, але й не поширите інфекцію серед інших пацієнтів та медичного персоналу.
  • Профілактичні заходи. Завжди носіть маску, коли ви в поліклініці, особливо якщо ви бачите людей із симптомами респіраторних захворювань. Використовуйте антисептики для рук або мийте їх із милом перед та після контакту з будь-якими поверхнями або предметами. Уникайте торкатися очей, носа та рота руками. Дотримуйтесь соціальної дистанції та не сідайте поруч із хворими людьми.
  • Обирайте правильний час для візиту. Якщо це можливо, уникайте годин пік, коли поліклініка переповнена людьми. Записуйтесь на прийом заздалегідь та приходьте точно за розкладом. Намагайтесь не проводити багато часу в очікувальних залах або коридорах. Якщо у вас є можливість, то обирайте онлайн-консультації з лікарем замість особистих.

Ці прості кроки допоможуть вам не захворіти. Бережіть своє здоров’я та будьте уважні до себе та оточуючих!

Автор: Анастасія ДЖАБЕР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

921
9 жовтня 2023 10:32

...то краще залишитися вдома та зателефонувати лікарю... Часто -густо лікарі не беруть слухавку. Це поперше, а подруге як лікар відкриє лікарняний не оглянувши пацієнта?


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх