У Кременчуці сталась ДТП: 6 травмованих та один загиблий (доповнено)

24.09.2023, 18:23 Переглядів: 7 438 Коментарів: 1

 

Рух транспорту на вул. Сумська перекрили

24 вересня на перехресті вулиць Левка Лук'яненка та Сумська сталась аварія. Про це повідомили в Кременчуцькому райуправлінні поліції.

Зазначили, що аварія сталась між легковиком, джипом та мотоциклом. За словами поліціянтів, у ДТП загинула людина, яка на момент зіткнення, була на мотоциклі. Одну людину з мотоцикла та пасажирів легковика госпіталізували. Вулиця Сумська наразі перекрита.

На місці події працюють поліціянти та медики. 

 

Доповнено:

Як розповіли у райуправлінні поліції, загиблим виявився 18-річний водій мотоцикла. Пасажира, однолітка водія, госпіталізували у тяжкому стані.

Доповнено:

За словами пресслужби ГУ НП Полтавщини, аварія сталась 24 вересня, приблизно о 17:00.

За попередньою версією слідства, на нерегульованому перехресті вулиць Сумської та Левка Лукяненка зіткнулися автомобіль «Jeep», за кермом якого була 31-річна водійка, автомобіль «Volkswagen», під керуванням 27-річного водія, та мотоцикл «Yiden», під керуванням 18-річного юнака. 

Унаслідок ДТП водій мотоцикла загинув на місці події. Також тілесні ушкодження отримали: 17-річний пасажир мотоцикла, 5 пасажирів автомобіля «Volkswagen», серед яких двоє — діти. Їх усіх госпіталізували.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Причини та обставини ДТП встановлює слідство.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

922
24 вересня 2023 19:43

Не вчать нічому випадки які трапляються з мото"гонщиками". Куди летять, що в голові?... Це ж мотоцикл, він дуже вразливий та незахищений в умовах інтенсивного руху по місту. Навпаки треба бути в десять раз обережнішому ніж водієві авто. 


24 12

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх